Coolblue gooit vierdelige Apple Airtag in de op = op actie

News
donderdag, 16 november 2023 om 10:30
airtag katf1700124948
Wil je niet dat je koffer kwijt raakt? Of ben je misschien benieuwd naar de route van je kat? Dan kan een Apple Airtag uitkomst bieden. Coolblue heeft enkel vandaag een OP=OP actie op een vierdelige Apple Airtag + sleutelhanger.
De Apple Airtag is een technologisch snufje , zo klein als een steutelhanger, waarmee je waardevolle spullen (of dieren) kunt terugvinden. Er zit een batterijtje in en je kan zo’n tag dan koppelen aan je Apple-apparaten. Stel dat je koffer op Schiphol kwijt is en je zou er een Airtag aan hebben hangen, dan kun je deze dus makkelijk terugvinden. Op dezelfde manier vindt de politie weleens gestolen goederen terug.

Apple Airtag nu flink voordeliger

Coolblue heeft vandaag een mooie actie waarbij je vier van die Apple Airtags krijgt voor slechts 109 euro. Dat is flink voordeliger, want normaal gesproken is de prijs 142,99 euro. De actie is alleen vandaag geldig. Want op = op!
De webwinkel heeft geeft zelf de volgende omschrijving aan het product:
‘Vind 4 waardevolle spullen eenvoudig terug met dit Apple AirTag 4-Pack. Je bevestigt deze draadloze trackers aan je portemonnee of tas om de locatie te volgen. Je maakt 1 van je AirTags vast aan je sleutelbos dankzij de meegeleverde hanger. Wanneer je een voorwerp verliest, vind je AirTag terug in de Zoek mijn-app op een ander Apple apparaat. Dankzij de U1-chip in de trackers delen ze hun locatie via Ultra Wideband technologie, waardoor de locatiebepaling nauwkeuriger is dan met bluetooth. Omdat de trackers hun locatie delen met Apple apparaten van anderen zijn ze ook op grote afstanden terug te vinden. Bovendien maakt AirTag geluid als je in de buurt komt, om spullen nog sneller terug te vinden’

Populair Nieuws