Chloë Grace Moretz wil terugkeren als Hit-Girl voor Kick-Ass 3

News
vrijdag, 10 december 2021 om 15:30
Actrice Chloë Grace Moretz zal graag willen terugkeren als Hit-Girl voor een derde deel van Kick-Ass. Het eerste deel van de franchise kwam uit in 2010.
Chloë Grace Moretz heeft erg veel interesse in het terugkeren voor een derde Kick-Ass film. In de franchise is ze zien als Mindy Macready, oftewel Hit-Girl. Dit vertelde de actrice tijdens The Tonight Show with Jimmy Fallon. Fallon vroeg haar naar een nieuwe Kick-Ass-film, aangezien er al jaren over gesproken wordt. Moretz zal graag terug willen keren maar wel onder één voorwaarde.
De eerste Kick-Ass-film kwam uit in 2010, Moretz speelde de rol toen ze nog maar dertien jaar was. In de film is Hit-Girl de dochter van een voormalig politieagent Damon Macready (Big Daddy) die gespeeld wordt door Nicolas Cage. Macready heeft zijn dochter opgeleid tot een vigilante in een poging om een beruchte misdaadbaas te verslaan.

Stripreeks van Marvel

Kick-Ass is gebaseerd op een stripreeks die geschreven is door Mark Millar en getekend door John Romita Jr. De strips werden oorspronkelijk gepubliceerd door Marvel Comics onder de Icon-tak van het bedrijf en werd later gepubliceerd door Image Comics.
Of we echt een Kick-Ass 3 krijgen, is nog niet bekend. Het is al ruim acht jaar geleden dat Kick-Ass 2 uitkwam.

Populair Nieuws