Charles Martinet stopt nog lang niet als stem Super Mario

News
dinsdag, 26 oktober 2021 om 9:00
super mario odysseyf1635168196
Charles Martinet heeft tijdens een Q&A laten weten dat hij nog lang niet klaar is met het inspreken van Super Mario. Als het aan hem ligt, speelt hij de loodgieter tot hij er dood bij neervalt.
Tijdens een Q&A-sessie op Fan Expo Canada: Limited Edition liet Charles Martinet, de stemacteur van Super Mario, weten dat hij nog lang niet van plan is om te stoppen: “ik wil Mario van een stem voorzien tot ik dood neerval”. Martinet spreekt nu al 30 jaar de stem van Nintendo's mascotte in. Ook leent hij zijn stem aan andere karakters in het Super Mario-universum, zoals Luigi, Waluigi en Wario.
Ondanks dat Martinet zijn rol wil blijven spelen, is hij bereid om de rol op te geven als hij het gevoel heeft deze niet meer te kunnen spelen:

Geen hoofdrol voor Charles Martinet in Super Mario film

In de aankomende Super Mario film zal niet Charles Martinet, maar Chris Pratt de stem van de loodgieter inspreken. Hoewel Martinet geen hoofdrol heeft in de film, zal hij wel een aantal “verrassingscameo’s” in de film doen. De cast van de film bestaat verder uit onder andere Anya taylor-Joy (Peach), Charlie Day (Luigi) en Jack Black (Bowser). De film zal op 21 december 2022 uitkomen in de Verenigde Staten.