CEO PlatinumGames wil risicovollere games

News
dinsdag, 08 februari 2022 om 9:00
astral chain review een geslaagde platinumgames cocktail embargo nu om 15 00 153981f1610374396
De CEO van PlatinumGames wil 'grotere en risicovollere' games ontwikkelen. Daarnaast suggereert hij dat Project G.G., een aankomde titel van de studio, mogelijk een live-servicegame is.
Atasushi Inabi, de nieuwe CEO van PlatinumGames, heeft in een interview met Famitsu onthuld dat hij graag "grotere en riskantere" games wil maken met het bedrijf. Zo vertelde hij dat hij games wil maken waarvan "over een langere periode kan worden genoten", vergeleken met "eenmalige, goed ontworpen" titels zoals Bayonetta. Verder leek hij te suggereren dat Hideki Kamiya‘s Project G.G. mogelijk een live-service game is.
Verder vertelde Inabi dat ze ook kleine games zullen koesteren en creëren, zoals Sol Cresta. Verder zullen ze ook games koesteren waarin je kunt genieten van het proces van de game, zoals Bayonetta. De toekomstige projecten van PlatinumGames zullen daarentegen anders zijn in structuur dan hun huidige projecten. Volgens de CEO komt dit door de verandering van de markt.

Nieuwe actiegame van PlatinumGames

Na meer dan tien jaar steeds in opdracht te hebben geweerkt, is Project G.G. de eerste IP die volledig in bezit is van PlatinumGames. Het is een actiegame die wordt beschreven als de "climax" van Hideki Kamiya's trilogie van superheldengames waarin eerder Viewtiful Joe en The Wonderful 101 verschenen.

Populair Nieuws