Cast nieuwe Cristopher Nolan film flink uitgebreid

News
vrijdag, 10 december 2021 om 18:00
florence pughf1639139417
Cristopher Nolan heeft drie nieuwe castleden toegevoegd aan zijn aankomende film Oppenheimer. De film gaat over de Amerikaanse natuurkundige Robert Oppenheimer, oftewel de ‘vader van de atoombom’.
Christopher Nolan heeft een paar grote sterren toegevoegd aan zijn aankomende film. Volgens The Hollywood Reporter zullen Florence Pugh, Rami Malek en Benny Saf zich toevoegen bij de cast. De aankomende film gaat over de Tweede Wereldoorlog en heet Oppenheimer.
Pugh gaat Jean Tatlock spelen, een lid van de Communistische Partij van de Verenigde Staten. Ze heeft een affaire met Oppenheimer, wat haar een veiligheidsprobleem maakt voor de Amerikaanse regering.

Sadie zal een Hongaarse natuurkundige spelen genaamd Edward Teller, hij staat bekend als de vader van de waterstofbom. Hij is lid van het Manhattan Project, het Amerikaanse onderzoeksinitiatief die de eerste atoomboom heeft ontwikkeld. Over de rol van Malek is niet veel bekend, het enige wat we weten is dat hij een wetenschapper zal spelen.

Andere grote sterren in de film

Eerder werd al aangekondigd dat Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon en Robert Downey Jr. in de film zullen spelen. Murphy zal te zien zijn als Robert Oppenheimer, de man die de atoombom heeft ontwikkeld. Blunt zal de vrouw spelen van Oppenheimer, genaamd Katherine. Damon zal te zien zijn als luitenant-generaal Leslie Groves, hij is directeur van het Manhattan Project. Tot slot zal Downey Jr. te zien zal als Lewis Strauss, voormalig voorzitter van de Atomic Energy Commission.
De film zal vanaf 21 juli 2023 te zien zijn in de bioscoop.

Populair Nieuws