Capcom wil feedback van spelers voor Dragon's Dogma 2 DLC

News
donderdag, 28 maart 2024 om 14:00
dragons dogma 2 dragonf1707995094
Capcom lijkt plannen te hebben voor het maken van DLC voor Dragon’s Dogma 2. Maar daarvoor wil de uitgever en ontwikkelaar wel eerst feedback hebben van spelers.
Dragon’s Dogma 2 heeft een nogal vreemde lancering gehad. De game krijgt hoge cijfers en veel spelers zijn lyrisch over de gameplay, maar ondertussen is er ook kritiek op de performance-problemen en met name de microtransacties voor de game.
Ondanks de kritiek wil Capcom het waarschijnlijk niet laten bij de originele base game. De uitgever en ontwikkelaar heeft namelijk een enquête online gezet, waarbij spelers hun input kunnen geven wat voor DLC ze willen zien voor de game. Niet alleen wordt er gevraagd wat voor soort DLC de spelers graag zouden willen, maar ook hoeveel geld ze ervoor willen geven.
De enquête kan worden ingevuld tot 21 april. Spelers die hun mening geven, krijgen ook een kleine beloning in de vorm van een originele digitale wallpaper.

Geprezen DLC voor Dragon’s Dogma

De originele Dragon’s Dogma kreeg een flinke uitbreiding, die veel heeft veranderd voor de franchise. Sinds de release van Dragon’s Dogma: Dark Arisen, de versie waarbij de DLC was inbegrepen, is de game namelijk een cult classic geworden.
Met Dark Arisen werd een nieuw eiland toegevoegd, die spelers kunnen bezoeken na het uitspelen van de main story. Op het zogeheten Bitterblack Isle wachten nog veel grotere gevaren en werd het verhaal bovendien op een interessante manier uitgebreid. Veel spelers willen dan ook graag een soortgelijke DLC zien voor Dragon’s Dogma 2.