Capcom onthult releasedatum en trailer Monster Hunter Rise DLC

News
woensdag, 16 maart 2022 om 14:00
monster hunter rise sunbreakf1658943637
Goed nieuws voor Monster Hunter fans: Capcom heeft eindelijk de releasedatum voor de Sunbreak DLC bekendgemaakt. De DLC is zowel op de Nintendo Switch als PC te spelen.
Tijdens een speciale livestream deed producer Ryozo Tsujimoto meerdere details over de DLC uit de doeken. Een nieuwe trailer toont het nieuwe verhaal, de nieuwe outpost hub, nieuwe monsters om op te jagen en nieuwe vaardigheden die je kunt krijgen na het voltooien van de main game. En natuurlijk onthulde de stream ook de releasedatum: 30 juni.
Om met de DLC aan de slag te kunnen moet je wel een bepaald punt in de game bereikt hebben. Spelers moeten minstens Rank 7 hebben bereikt en de Hub-quest Serpent Goddess of Thunder hebben afgerond.

Verschillende versies

Er zijn verschillende versies van de DLC om aan te schaffen. Een gewone digitale versie van 40 euro, een deluxe versie van 50 euro en een fysieke limited collector’s edition van 100 euro. De deluxe versie bevat armor sets, kapsels en gebaren. De collector’s edition wordt geleverd met een digitale voucher voor de deluxe versie, een steelbook, een amiibo van het nieuwe monster Malzeno, stickers en spelden.
Capcom kondigde ook een update aan voor de main game. Deze update voegt onder andere itempakketten, de mogelijkheid om het uiterlijk van je avatar te veranderen en veranderingen aan de statistieken van de wapens toe. Om Monster Hunter Rise online te spelen moet de update geïnstalleerd worden.

Populair Nieuws