Capcom kondigt Street Fighter 6 aan

News
maandag, 21 februari 2022 om 9:30
2022 02 14 street fighter v ryuf1644853156
Er waren al wat geruchten dat Street Fighter 6 eraan zat te komen. Dat blijkt nu inderdaad het geval. De game is aangekondigd tijdens een groot Street Fighter toernooi.
Vorige week lanceerde Capcom een website met een aftellende klok. Er was verder geen informatie over waar deze naar aftelde, maar er ontstond al snel een vermoeden dat het ging om een nieuwe Street Fighter. De klok zou namelijk aflopen op de laatste dag van een Street Fighter V-toernooi.
Het blijkt inderdaad om Street Fighter 6 te gaan. Er is nog weinig bekend over de game. Wel heeft Capcom een eerste trailer vrijgegeven. Hierin zien we uiteraard Ryu, dit keer met baard. Ook Luke, het laatste DLC-personage van Street Fighter V is te zien in de trailer.

Wanneer is de release van Street Fighter 6?

Het is nog niet bekend wanneer Street Fighter 6 moet verschijnen. Capcom heeft wel aangegeven meer informatie te brengen in de zomer. Mogelijk horen we bij E3 of een vergelijkbaar evenement meer.
Capcom heeft nog niet aangekondigd op welke platformen de game verschijnt. Het vorige deel verscheen alleen op PlayStation en PC. Dat lijken dan ook veilige aannames, maar het zou natuurlijk kunnen dat er dit keer ook een release is op Xbox of zelfs Switch.

Populair Nieuws