IJzersterke Nintendo Switch games te koop met flinke korting

News
maandag, 06 juli 2020 om 11:30
paper mario origami kingf1594025954
Nintendo heeft al flink wat sterke games uitgebracht voor de Nintendo Switch. De Japanse uitgever geeft je nu bovendien de mogelijk om een aantal van die games te scoren met flinke korting, dankzij een actie die momenteel wordt gehouden voor de Nintendo eShop.
Nintendo heeft momenteel een mooie actie lopen in de Nintendo eShop die exclusief is voor Nintendo Switch Online leden. Je kan namelijk 99 euro aan eShop vouchers inleveren en daar mag je dan twee games voor uitkiezen. En er staan niet zomaar games in die lijst. Je hebt namelijk de keuze uit toppers als The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Animal Crossing: New Horizons en zelfs het aankomende Paper Mario: The Origami King. Laatstgenoemde komt pas uit op 17 juli en met de aankoop kan je die vanaf dag één meteen spelen. Met de huidige prijzen van de games kan je met de actie al snel twintig tot veertig euro besparen. In deze crisistijden is dat mooi meegenomen!
Helaas kan je bij de Nintendo eShop alleen gebruikmaken van een creditcard of PayPal, waar niet iedereen in Nederland toegang tot heeft. Gelukkig is het ook mogelijk om een voucher op een andere website aan te schaffen waar je kan betalen met het veel toegankelijkere iDeal. Op die manier kan iedereen genieten van de topgames die Nintendo in de aanbieding heeft. Welke titels van Nintendo heb jij op het oog die in de actie zijn?

Populair Nieuws

Laatste Reacties