Call of Duty: Warzone solo modus nu beschikbaar!

  Jij tegen 149 andere mensen. De mogelijkheid om solo te gaan in Warzone is vanaf gisteren mogelijk. Ben jij een team zat en ga je liever alleen op pad? Dat kan in deze modus!

  Activision laat weten dat voor sommige mensen drie teamgenoten al te veel is. Zo is er nu voor mensen een solomodus uitgebracht. Deze is alleen voor echte huurlingen die het vuur van een solo Battle Royale tegen 149 anderen kunnen doorstaan. Je bent in deze modus een Lone Wolf die op zoek gaat naar een uitdaging. Al wij gaan ervan uit dat meesten van jullie dit al weten. Hier is een kleine samenvatting van de modus.

  De basis van de solo Battle Royale modus is erg simpel. In je eentje spring je in Verdansk uit een vliegtuig richting het strijdveld. Dit betekent geen squads en vrienden die je kunnen helpen. De enige hulp die je hebt is een pistool met een paar kogels. Het is te vergelijken met een free-for-all in traditionele Call of Duty games, maar op een veel grotere schaal. Onderweg kun je looten voor betere uitrusting, zoals het in een echte Basttle royale modus hoort.

  Contracten afmaken en hopelijk overleven tegen 149 tegenstanders zijn je opdrachten. Daarbij moet je binnen de onheilspellende cirkel blijven die langzamerhand steeds kleiner wordt, totdat er maar een klein gebied over is. Degenen die in dat gebied overblijven zijn de echte strijders. Gelukkig krijg je een tweede kans in de Gulag, waarin je met een 1 versus 1 gevecht jezelf nog een kans kan geven om terug te komen in de game. Als je dit gevecht verliest kan je doei zeggen tegen je tweede kans, want dan is het over.

  De Battle Royale is een gruwelijke plek waarin de eerste paar minuten het meest uitmaken. Dat is namelijk de tijd waarin de meeste mensen uitvallen. Het moment dat je de grond raakt is informatie je beste vriend en je grootste wapen. Houd altijd een oog op je omgeving en de teller om te kijken hoeveel mensen er nog leven. Maak een plan van aanpak waar je eerst gaat looten en hoe je het gebied gaat verkennen. jij bent een Solo. Dat betekent dat je elk voordeel nodig gaat hebben. Hier heb je nog wat tips om je op pad te helpen.

  • Intel is het de grootste verdediging en het sterkste wapen
   Houd altijd je Tac Map en kompas in de gaten. Wees altijd de eerste die een gunfight begint en laat jezelf niet verrassen. Neem goede posities aan door middel van de Recon Drone, Heartbeat monitor of UAV. Wees de vijand drie stappen voor.
  • Je hebt maar één leven. Zorg dat dit telt
   In Verdansk kan één kogel je al fataal zijn, en zelfs in The Gulag is het nog steeds één leven dat je in de game houdt. Gebruik alle maatregelen die nodig zijn om te winnen.
  • Neem zoveel mogelijk nieuwe contracten aan
   Dit is vrij logisch. Hoe meer contracten jij afmaakt hoe beter jouw uitrusting wordt.
  • Heb je de klus wel echt geklaard?
   Je wilt niet weten hoe vaak soldaten in hun rug zijn geschoten door een Self-Revive kit. Nadat je iemand hebt uitgeschakeld check nog even of de vijand echt dood is. Het is beter te checken dan iemand een kans te geven om jou neer te halen.
  • Verbeteren, aanpassen en overwinnen
   Als Bear Grylls ons iets heeft geleerd. Dan is het dat je van elke situatie kan leren en jezelf kan aanpassen. Op die manier kan je elk obstakel overwinnen.

  Call of Duty: Warzone

  Verkijgbaar vanaf 10 march 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.