Apple kondigt nieuwe iPad Pro modellen en MacBook aan

News
donderdag, 19 maart 2020 om 11:31
xgn google image
Apple heeft vier nieuwe iPad modellen onthuld. Naast de vier modellen is ook een nieuwe MacBook Air onthuld. Lees snel verder voor de details!
Al eerder was er een model van de nieuwe iPad Pro uitgelekt door een registratie bij de ECC. Dat betrof model A2229, een 12,9" iPad model. Nu blijkt dat dat een van de vier nieuwe iPad modellen is. De vier modellen waren voor de officiële aankondiging kortstondig op een chinese webpagina van Apple zelf de vinden.
De vier modellen zijn:
  • A2228: een 11" iPad met WiFi ondersteuning;
  • A2229: een 12,9" iPad met WiFi ondersteuning;
  • A2231: een 11" iPad met Mobiele telefonie ondersteuning;
  • A2232: een 12,9" iPad met Mobiele telefonie ondersteuning.
De grootste vernieuwing van de nieuwe modellen is te vinden in de camera. Deze lijkt sterk op die van de Apple iPhone 11 Pro en heeft dan ook drie lenzen. De nieuwe iPad Pro modellen zijn in verschillende prijzen te vinden, waarbij de goedkoopste verkocht wordt voor 899 euro. Vanaf 25 maart levert Apple de nieuwe iPad Pro modellen.

Ook een nieuwe MacBook Air

Apple heeft tevens een nieuwe MacBook Air uit de doeken gedaan. Het 13.3" model bevat een gloednieuw toetsenbord dat is afgestapt van de vlindertechniek die de afgelopen vijf jaar een doorn in het oog was voor de techgigant. Het oude toetsenbord bleek veel kuren te hebben die door stof of kruimels konden ontstaan. Voor het nieuwe toetsenbord is dat vermoedelijk niet het geval. Het instapmodel van 256 GB gaat je 1199 euro kosten en wordt vanaf 6 april geleverd.

Populair Nieuws

Laatste Reacties