Call of Duty: Warzone Season 6 toont Halloween event

  Call of Duty: Warzone Season 6 zal een groot aantal veranderingen met zich meebrengen. Eén van de meest leuke is misschien wel de Halloween update die gaat komen. Het event gaat 'The Haunting of Verdansk' heten.

  Call of Duty: Warzone Season 6 zal griezelige modus toevoegen

  Het evenement 'The Haunting of Verdansk' zal beginnen op 20 oktober tot en met 3 november. Wat het evenement precies gaat inhouden is nog niet zeker. Wel weten we dat er verschillende beloningen te verkrijgen zijn in Halloween-thema, die je waarschijnlijk vrij kunt spelen door middel de Battle Pass. Zo komt er onder andere een vleermuis die je als finisher kunt gebruiken en bloederige maskers die je kunt dragen om jouw vijand de stuipen op het lijf te jagen. Verder zullen er een aantal tijdsgelimiteerde modus die nog niet bekend zijn. In de trailer voor Call of Duty: Warzone Season 6 zien we op het einde een korte trailer voor het evenement.

  Wat kunnen we verwachten van het evenement?

  We zien een donker bos, wat gepaard gaat met een ijzige lach die zelfs de rugharen overeind laten komen bij een Eskimo. Als het aan ons ligt zou het geweldig zijn om een soort Infected-modus te krijgen in Verdansk, maar dan met Halloween thema. Denk bijvoorbeeld aan de game Friday The 13th, waar je in een groep moet proberen te ontsnappen aan Jason Voorhees. We gaan het zien wanneer Call of Duty: Warzone Season 6 begint. Waar hopen jullie op? Laat het ons weten in de comments.

  Call of Duty: Warzone

  Verkijgbaar vanaf 10 march 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.