Call of Duty Warzone bunkers zijn nu te openen

  Sinds de lancering van Call of Duty's Warzone Battle Royale, zijn er mysterieus vergrendelde bunkers op de map te vinden. Sinds gisterenavond kunnen de deuren van deze bunkers geopend worden.

  Dankzij de update van 19 mei voor Call of Duty: Modern Warfare en Warzone kunnen spelers nu keycards gebruiken om toegang te krijgen tot enkele van de bunkers op Warzone's kaart van Verdansk. Deze keycards waren voorheen nutteloos. Een van de keycards is gelabeld als een 'Red Access Card' die nu dus te gebruiken is.

  Als je een rode toegangskaart krijgt en deze naar een bunker brengt, kunnen de deuren voor je opengaan zodra je interactie hebt met het toetsenbord bij de deur. De keycards openen niet alle bunkers, maar slechts sommigen. Of de andere bunkers later nog openen, is onbekend. Wat betreft loot valt de inhoud van de bunkers een beetje tegen. Waar het eiland vol loot ligt, valt het juist in de net geopende bunkers tegen. Ze lijken dan ook meer een teaser te zijn voor wat er komen gaat dan en plek met toffe vondsten.

  Interessante vondsten

  In de geopende bunkers vonden spelers namelijk een telefoon met Russische boodschappen en morsecode. Andere gamers melden dat ze een atoombom hebben gevonden die in een krat verborgen lag. Daarbij is in veel bunkers nog een gesloten deur te vinden die een eigen keycard vereist. Infinity Ward heeft nog iets interessants achtergelaten in de patch-opmerkingen voor deze nieuwe update die zegt:

  Number station <redacted> is Protocol Yellow. Activate <redacted> system. <redacted> is inbound. Awaiting correct authorization.

  Deze tease is vergelijkbaar met de informatie over de bunkerlocaties die te vinden is in de Tac Map: Atlas of Activision's online Warzone-strategiegids. Misschien is rood slechts het eerste instapniveau en volgt er nog veel meer waarvoor je de buit achter de rode deur nodig hebt. Het kan ook zomaar zijn dat er nog een item achter een gesloten deur in de bunkers zit dat je nodig hebt.

  Naast de bunkers zijn er nog andere mysteries in de game te vinden. Spelers melden zombie-achtige geluiden en wolvengehuil vlakbij de dam en anderen melden vreemde geluiden uit de gevangenis.

  Call of Duty: Modern Warfare (2019)

  Verkijgbaar vanaf 25 october 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.