Collectors kunnen lekker inslaan deze week in Red Dead Online

  De extra vrije tijd die veel spelers hebben gekregen door de uitbraak van het coronavirus, kan goed gestoken worden in Red Dead Online. Met name als je een Collector bent, want die kunnen goede zaken doen deze week.

  Wanneer je de komende dagen een voet zet in de final frontier, houd dan goed je ogen open voor American Wildflowers. Als je namelijk een complete set terugbrengt naar Madame Nazar, dan zal ze de desbetreffende Collector belonen met vijftig procent meer dollars. Bovendien krijg je ook een gratis American Wildflower Map door simpelweg in te loggen, waardoor je gericht kan gaan zoeken.

  De extra inkomsten die je deze week verdient, kan je meteen investeren. De Pennington Field Shovel, Reinforced Binoculars en Metal Detector zijn namelijk te koop met veertig procent korting.

  Korting op viervoeters

  Gelukkig zijn er ook voordelen voor spelers die nog geen Collector zijn. Heb je namelijk de behoefte aan een nieuwe viervoeter, dan kan je een Camp Dog aanschaffen met veertig procent korting evenals alle paarden onder Rank 40. Wil je nog een Permanent Posse vormen met je vrienden, dan kan je dat tot 8 juni geheel kosteloos doen.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.