Call of Duty Warzone 2.0 krijgt vandaag een 'nieuwe' modus

News
woensdag, 26 april 2023 om 12:30
call of duty warzone 20 headerf1668595538
Spelers kunnen vanaf deze week met een ‘nieuwe’ modus aan de slag in Call of Duty Warzone 2.0. De ontwikkelaar laat namelijk Plunder terugkeren uit de originele Warzone.
Met de overgang van Call of Duty Warzone naar Call of Duty Warzone 2.0, zijn spelers een aantal features kwijtgeraakt. Eén van de meest opvallende is de Plunder modus. Dat is namelijk de modus waarmee Warzone werd gelanceerd in 2020, naast natuurlijk de standaard Battle Royale modus.
Maar Plunder komt nu ook naar Call of Duty Warzone 2.0 toe. Dat heeft Activision Blizzard bekendgemaakt via een nieuwe trailer voor de game. De modus wordt vandaag op woensdag 26 april toegevoegd aan de game. Precies mooi op tijd als je op Koningsdag in Warzone 2.0 wil duiken.
In februari was al bekendgemaakt dat Plunder zou terugkeren naar Call of Duty Warzone 2.0, maar het was destijds niet duidelijk wanneer. Het enige wat ontwikkelaar Infinity Ward aangaf, was dat de modus zou verschijnen ‘seizoen 3 of later’. Dat moment is nu dus aangebroken.

Hoe werkt de Plunder modus?

In Plunder hebben spelers een vrij simpele opdracht: vergaar zoveel mogelijk geld. Dat doe je door opdrachten te voltooien, zakken geld te grijpen of de leiders op te jagen. In tegenstelling tot Battle Royale hoef je je niet zoveel zorgen te maken dat je sterft, aangezien spelers een oneindig aantal respawns tot hun beschikking hebben.