‘Geliefd Call of Duty personage krijgt eigen campaign’

News
dinsdag, 29 november 2022 om 11:00
call of duty modern warfare 2 ghostf1677578436
Call of Duty beleeft dit jaar flink succes met Modern Warfare 2. In die game is ook het bekende personage Ghost weer te zien. Nu wordt beweerd dat er een DLC campaign in ontwikkeling is rondom dit personage.
Er gaan al een tijdje geruchten dat Call of Duty Modern Warfare 2 uitgebreide DLC krijgt. Nu lijkt het mogelijk dat deze DLC draait om het personage Ghost. Teamleden van Infinity Ward gaven al eerder aan dat er interesse is in de geschiedenis van het personage.
In een interview met IGN gaf schrijver Brian Bloom al aan dat Ghost get team, net als de fans, veel interesse heeft in Ghost. Bloom laat weten dat het team graag iet zou willen doen met het verhaal achter bepaalde kenmerkende elementen van het personage. Zo zou er een verhaal verteld kunnen worden over het masker dat hij draagt.
WhatIfGaming beweert nu dat er ook daadwerkelijk iets gedaan wordt met een verhaal rondom Ghost. Al tijdens de ontwikkeling van Modern Warfare 2 zou de acteur achter het personage, Samuel Roukin, benaderd zijn over de mogelijkheid om zijn verhaal verder te ontwikkelen buiten de wat in de standaardgame te vinden is. Nu zou er dus gewerkt worden aan een spin-off campaign over Ghost.

Gaat de Modern Warfare 2 campaign DLC over Ghost?

Zpa;s gezegd gaan er geruchten dat de nieuwe Call of Duty onder andere een campaign DLC krijgt. Het is niet bekend of een DLC of spin-off over Ghost deel uitmaakt van deze DLC, of dat het er los van staat. Ook als het niet dezelfde DLC is, kan het zijn dat ook het verhaal van Ghost deel wordt van Modern Warfare 2, wat de totale hoeveelheid DLC alleen maar groter maakt.