Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies onthult een nieuwe map

News
donderdag, 30 september 2021 om 8:30
cod cold warf1632939905
Call of Duty-ontwikkelaar Treyarch heeft bekendgemaakt dat bij de start van het nieuwe Black Ops Cold War Zombies seizoen een nieuwe map wordt toegevoegd. De nieuwe map heet Forsaken en zal samen met het zesde seizoen op 7 oktober uitkomen.
De nieuwe map heet Forsaken. De naam is een referentie naar het wezen The Forsaken, dat zich bevindt in de Dark Aether. De map zal te vinden zijn in het westen van Oekraïne, waar een Omega-overloper een Aetherial-portaal aan het bouwen is. Verder is er nog niet veel bekend over de map, maar de blog van Treyarch geeft wel wat teasers over hoe het eruit kan komen te zien.
Deze map zal de finale zijn van Call of Duty: Blacks Ops Cold War Zombies. In seizoen 5 leerden de spelers van het spel dat Samantha Maxis nog wat hulp nodig heeft met het snappen van de krachten die ze heeft ontwikkeld in de Dark Aether. In het aankomende en laatste seizoen zien we Requiem en de Omega Group bezig met de missie om Kazimir Zykov te bevrijden uit de Dark Aether. Verder wordt er ook gehint naar nieuwe wapens in de game.

Het verhaal van Call of Duty: Blacks Ops Cold War Zombies

Black Ops Cold War Zombies speelt zich af in het jaar 1983. In de game volgen spelers agent Samanta Maxis, die contact zoekt met Grigori Weaver om voor Omega Group, een Russische onderzoekgroep, onderzoek te doen naar bunkers waar in de Tweede Wereldoorlog een zombie-uitbrak is ontdekt door de nazi's.