Update - Call of Duty Black Ops Cold War releasedatum onthuld

  Misschien is het toch niet zo handig dat Activision Call of Duty Black Ops Cold War via Call of Duty Warzone wil onthullen. Zojuist zijn (via CharlieIntel) de releasedatum en andere details rondom de game gelekt.

  Update - Officiële aankondiging

  De kogel is door de kerk. Activision heeft officieel Call of Duty Black Ops Cold War uit de doeken gedaan. De game komt uit op 13 november en heeft een betaalde next-gen upgrade. De trailer zie je hieronder.

  Oorspronkelijke bericht hieronder.

  Call of Duty Black Ops Cold War gaat op vrijdag 13 november uitkomen volgens de gelekte data uit Call of Duty Warzone. De datum stond in de tekstbestanden van de game en was ook terug te vinden in de wettelijke documentatie voor de verschillende edities van de game. Toch is niet alleen de releasedatum van de game gelekt.

  Ook is nu duidelijk dat de onthulling van de multiplayer op een later moment gaat plaatsvinden. Deze staat voor woensdag 9 september op de planning. Daarnaast weten we nu dat Cold War, tegenstelling tot Black Ops 4, ook weer een singleplayer krijgt.

  Cold War zal een verhaallijn krijgen die de evenementen van de originele Black Ops direct vervolgt. Het verhaal zal zich dan ook in de jaren '80 afspelen, zo blijkt uit de gamefiles van Call of Duty Modern Warfare. De game zal verschillende locaties aandoen, waaronder Oost-Berlijn, Vietnam, Turkije en de Sovjet KGB-locaties.

  As elite operatives, you will follow the trail of a shadowy figure named Perseus who is on a mission to destabilize the global balance of power and change the course of history. Descend into the dark center of this global conspiracy alongside iconic characters Woods, Mason and Hudson and a new cast of operatives attempting to stop a plot decades in the making.

  De beschrijving van de Call of Duty Black Ops Cold War

  Call of Duty Black Ops Cold War zombies details

  Naast de details van het verhaal keert ook de zombies-modus terug in Call of Duty Black Ops Cold War. Veel details over de nieuwe variant is nog niet bekend. Wel is duidelijk dat de game ook een next-gen upgrade krijgt die niet gratis zal zijn.

  Op Twitter dook via The Drunk Cat een paragraaf op die aangeeft dat de nieuwe game een speciale editie krijgt die toegang geeft tot de next-gen versie van de game. De implicatie is dat de normale editie van de game alleen recht geeft tot het platform waarvoor je de game haalt en niet de next-gen versie die ook uitgegeven zal worden.

  Bekijk hieronder de tweet van The Drunk Cat terug.

  Afgaande op het lek komt Call of Duty Black Ops Cold War op 13 november uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Next-gen-versies voor de PlayStation 5 en Xbox Series X lijken tevens in de maak. Op 26 augustus volgt de officiële onthulling, waarna we dit bericht bijwerken.

  Call of Duty: Black Ops Cold War

  Verkijgbaar vanaf 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.