Eerste Riverdale seizoen 5 details opgedoken

News
donderdag, 27 augustus 2020 om 16:15
riverdalef1598535153
Riverdale seizoen 4 is officieel nog niet eens afgelopen, maar de eerste details van het aankomende vijfde seizoen zijn wel al bekend. De eerste details van seizoen 5 beloven een schokkende tijdsprong, trouwbellen en flink wat verandering voor de publieksfavorieten.
Let op, het onderstaande bericht bevat mogelijke spoilers voor Riverdale seizoen 5.
Volgens The Hashtag Show staan fans van Riverdale veel verrassingen te wachten. De serie gaat voor seizoen 5 namelijk een tijdsprong maken van vijf jaar. Na de tijdsprong is Veronica (gespeeld door Camila Mendes) zelfs getrouwd, maar niet met wie je denkt.
Niet Archie is de gelukkige, maar Chad Gekko (in spinoff-serie Katy Keene gespeeld door Reid Prebenda). Toch lijkt het er op dat Prebenda zijn opwachting niet zal maken in Riverdale seizoen 5. Er wordt namelijk gezocht naar een nieuwe acteur die de rol overneemt.
Ook Betty en Jughead hebben in vijf jaar veel meegemaakt, want de twee hebben na de tijdsprong geen relatie meer. Sterker nog, het ziet er naar uit dat Jughead een nieuwe vriendin krijgt in het vijfde seizoen. Een casting call beschrijft dat er gezocht wordt naar iemand die Jessica, Jugheads vriendin, gaat spelen.

Riverdale seizoen 5 gooit Archie's leven op zijn kop

Naast de nieuwe romances gaat Archie's verhaal wederom op de schop. Na een muzikant en sportfanaat te zijn in de eerste twee seizoenen en bajesklant in seizoen 3, gaat Archie aan het einde van het vierde seizoen het leger in. Na de vijf jaar tijdsprong komt hij terug uit het leger en neemt hij een vriend mee, genaamd Eric Jackson. De rol voor Archie's legervriend is nog niet gecast.