De beste gamescom 2020 games tot nu toe!

  Met Opening Night Live als grote aftrap van gamescom 2020 staat er weer een fantastisch evenement op de planning. De show begint vanavond, maar voor het grote, digitale gamescom evenement zijn al veel games onthuld. Wij zetten de beste gamescom 2020 games tot nu toe op een rij.

  Koelnmesse GmbH / Harald Fleissner

  Dit jaar vindt gamescom plaats van 27 augustus tot en met 30 augustus. Door het coronavirus zal er geen fysieke beurs plaatsvinden. In plaats daarvan wordt het hele evenement digitaal gemaakt en zul je via livestreams alles kunnen volgen te beginnen met Opening Night Live. Wij zetten de beste gamescom 2020 games tot nu toe alvast op een rijtje.

  Call of Duty Black Ops Cold War

  We trappen af met de meest recente onthulling: Call of Duty Black Ops Cold War. De nieuwe game van Treyarch en Raven Software is een direct vervolg op de oorspronkelijk Black Ops. De geliefde personages uit dat verhaal zijn terug voor een nieuw avontuur in de jaren ‘80 van de Koude Oorlog.

  Naast de terugkeer van een verhaal in de Black Ops-reeks, zijn de zombies ook terug van weggeweest. Deze sloegen 2019 over. Infinity Ward stopte deze modus namelijk niet in haar reboot van Call of Duty Modern Warfare.

  Natuurlijk is er ook een multiplayer-modus, maar daarover is nog weinig bekendgemaakt. Verwacht wordt dat deze op een later moment onthuld wordt. Tijdens Opening Night Live worden tevens nieuwe beelden getoond, dus je kunt nieuwe informatie in de komende dagen met volle teugen verwachten!

  Destiny 2 Beyond Light

  Ook de nieuwe uitbreiding van Destiny 2 staat op de planning voor gamescom 2020. Dat weten we dankzij Opening Night Live. Met Beyond Light gaat de game compleet op de schop. Zo wordt veel content uit de game gefilterd om plek vrij te maken voor nieuwe ervaringen (en opslag op je console). Destiny 2 moet nog jarenlang mee en wordt door Bungie gezien als een levend en groeiend platform.

  Beyond Light is hierin de volgende stap en komt dan ook met een compleet nieuwe verhaallijn en gebied. Europa, de bevroren maan van Jupiter, wordt aangedaan voor de volgende uitbreiding. Ook wordt een nieuw element, Stasis genaamd, toegevoegd. Mogelijk krijgen we hier tijdens Opening Night Live meer informatie over.

  DOOM Eternal - Ancient Gods

  DOOM Eternal is tijdens Opening Night Live één van de grote spelers die getoond zal worden. De game zal dan ook tijdens gamescom 2020 aanwezig te zijn. De shooter is één van de voorlopers in het lijstje met de beste games van 2020 tot nu toe en krijgt een gloednieuwe uitbreiding. Deze heet Ancient Gods en zal tijdens Opening Night Live volledig uit de doeken worden gedaan.

  Deze singleplayer-uitbreiding is slechts het eerste deel van een groter verhaal en brengt een compleet nieuwe omgeving met zich mee. Veel meer informatie is nog niet bekend, maar verwacht wordt dat hier tijdens de openingsshow van gamescom 2020 meer over onthuld wordt. De uitbreiding is onderdeel van de Deluxe Edition van DOOM Eternal en kan ook los digitaal gekocht worden.

  Fall Guys

  De grootste hit van 2020 tot nu toe is Fall Guys en om dat te vieren wordt seizoen 2 van de game uitgelicht tijdens Opening Night Live. De game die eerder deze week een record brak als meest gedownloade PlayStation Plus-game ooit is dan ook zeker één van de beste gamescom 2020 games die we verwachten.

  Wat seizoen 2 van de knotsgekke battle royale met zich meebrengt, is nog maar de vraag. Wel zijn de verwachtingen hoog gezien de ontwikkelaars goed luisteren naar de feedback van spelers. Hopelijk komt het tweede seizoen met nieuwe uitdagingen, challenges en een offline co-op-modus. Laatstgenoemde is misschien een te grote droom, maar we zouden daar zeker geen nee tegen zeggen.

  Ratchet & Clank Rift Apart

  Natuurlijk kunnen we de PS5 exclusive Ratchet & Clank Rift Apart niet vergeten in onze lijst met beste gamescom 2020 games tot nu toe. De game krijgt een uitgebreide gameplay-demo tijdens Opening Night Live die ons meer informatie moet gaan verschaffen over de nieuwe titel. Verwacht wordt dan ook dat er meer informatie over het switchen tussen de verschillende dimensies op de planning staat.

  Dat de game naar de show komt, is een grote verrassing. Tijdens de PS5 reveal in juni werd namelijk geen indicatie van de releasedatum gegeven door Sony. Geoff Keighley liet via Twitter weten dat de games die tot nu toe onthuld zijn grotendeels binnen de komende twaalf maanden uit moeten komen. Als dit ook voor Ratchet & Clank geldt, kunnen we veel eerder dan verwacht genieten van het nieuwe ruimteavontuur.

  De beste gamescom 2020 games tot nu toe

  Dit zijn de games waarvan we verwachten dat ze een grote impact maken tijdens gamescom 2020. Opening Night Live zal hier een grote bijdrage in leveren. Na de show vullen we dit bericht dan ook aan met eventuele nieuwe informatie.

  Call of Duty: Black Ops Cold War

  Verkijgbaar vanaf 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.