Nieuwe Call of Duty gaat geen stomende jetpacks krijgen

    We gaan in 2020 geen jetpacks krijgen in Call of Duty. Dat laat Treyarch's game design director David Vonderhaar weten op zijn Twitter-account.

    De volgende Call of Duty-game wordt hoogstwaarschijnlijk Black Ops 5, als we de vele geruchten mogen geloven. Er is nog niet veel over bekend, maar we weten in ieder geval wel dat er geen jetpacks in de game zullen zitten. David Vonderhaar reageerde op een Tweet van een fan, die vroeg of het persoonlijke vervoersmiddel in de nieuwe game van Treyarch zou zitten. De grote baas van de studio heeft meteen een streep gezet door die wens.

    De volgende Call Of Duty-game zal zich waarschijnlijk ten tijde van de Koude Oorlog af gaan spelen, dus het feit dat er geen jetpacks aanwezig zullen zijn is dan vrij logisch en ligt in lijn met de geruchten. De kans is groot dat Black Ops 5 zal gaan uitkomen voor de volgende generatie consoles, aangezien de releasedatum van de Call of Duty-games rond de verschijning van de PlayStation 5 en Xbox Series X ligt.

    Ben je opgelucht dat Call Of Duty dit jaar ook geen jetpacks heeft of ben je liever van de futuristische kant, zoals Call of Duty: Infinite Warfare? Laat het ons in de reacties weten!

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.