Cal of Duty Warzone update nerft té sterke wapens zoals DMR14

News
donderdag, 07 januari 2021 om 8:45
cod warzonef1594647803
Sinds een tijdje bevat Call of Duty: Warzone een aantal wapens die gewoon té krachtig zijn. Met deze wapens in hand heb je de tegenstander zo dood op de grond liggen en tegelijkertijd in de gordijnen hangen van woede. Een nieuwe update van Raven Software nerft de wapens nu, zodat de strijd wat eerlijker wordt.
Raven Software heeft opgemerkt dat er nogal wat onvrede ontstond rondom de wapens DMR14, Diamattis, Type 63, Mac 10 en meer. De wapens zouden extreem overpowered zijn en ervoor zorgen dat iemand met één of twee kogels tegen de vloer ging. Ook headshots waren met de wapens extreem makkelijk te maken, gezien er bijna geen terugslag was. Met een nieuwe update is dat nu allemaal verleden tijd, want al deze wapens worden generft.

DMR 14 en andere sterke wapens zorgden voor online klachtenregen

De wapens waren dusdanig krachtig dat de competitie compleet uit de game gehaald werd. Het is dan ook niet gek dat het online ineens wemelde van de klachten rondom de sterke wapens. De update van vandaag zorgt ervoor dat die reeks aan klachten stopt en iedereen weer met een opgelucht hart kan gaan knallen op de online strijdvelden.
De update zorgde er ook voor dat de playlist updates die eigenlijk gepland waren voor dinsdag, nu naar vandaag verplaatst zijn. Deze update wordt ook vandaag uitgerold waardoor er weer Mini Royale Duos en meer gespeeld kan worden in Call of Duty: Warzone.