Bungie onthult nieuwe content voor Destiny 2 en gratis upgrade naar next gen

  Bungie heeft vandaag een berg nieuw content aangekondigd voor Destiny 2, waaronder seizoen 11 dat vandaag start. Daarnaast komt op 22 september een nieuw hoofdstuk genaamd Beyond Light uit dat het verhaal oppakt en naar ongekende hoogte zal tillen. Als kers op de taart krijgt Beyond Light een gratis upgrade naar Xbox Series X en PlayStation 5!

  Bungie hield vandaag een speciaal Bungie event, waarin haar shooterfranchise Destiny centraal stond. Tijdens dit evenement werd het nieuwe seizoen van Destiny 2, genaamd Season of Arrivals, onthuld. Het nieuwe seizoen is vandaag begonnen en brengt een heleboel tofs naar de game. Zo vormt het elfde seizoen van de game een voorbode op de komende verhaallijn, waarvan een tipje van de sluier vandaag al opgelicht wordt. Er is namelijk een enorm Pyramid Ship opgedoken op de maan van Io. Dit schip is slechts het topje van de ijsberg, maar biedt tot aan september genoeg activiteiten om je urenlang te vermaken.

  Bungie heeft daarbij aangegeven dat Destiny 2 niet stopt als dse nieuwe consoles van Sony en Microsoft straks uitkomen. De game zal namelijk ook voor PlayStation 5 en Xbox Series X uitkomen. Daarbij krijgt iedereen die Destiny 2: Beyond Light aanschaft een gratis upgrade naar de nieuwe platformen. Voor Xbox One spelers geldt dat de game via Smart Delivery wordt overgezet en voor PlayStation 4 spelers houdt dit in dat er hun aankopen gratis geüpgraded worden naar PlayStation 5. Met die berg content kun je dus gerust aan de slag gaan en dat kan al vanaf vandaag.

  Voorbodes voor de duisternis

  Zo kun je aan de slag met een gratis nieuwe dungeon genaamd Prophecy. In deze dungeon is genoeg dreiging te vinden, maar ook weer als vanouds veel te looten. Denk aan de DAITO Foundry Armor en de al bekende Trials of the Nine armor sets. Tijdens het nieuwe seizoen van Destiny 2 kun je daarnaast allerlei Messages of Darkness vinden op lo. Deze verborgen berichten zijn voorbodes op dingen die komen gaan, wat alles te maken heeft met het net gearriveerde Pyramid Ship op Io. Dit schip vol nieuwe vijanden van de mensheid is toegankelijk met je mede guardians tijdens het Contact Public Event. Degenen die de strijd weten te overleven kunnen natuurlijk rekenen op een berg aan toffe beloningen.

  Deze kunnen gekozen worden door de nieuwe engrams waarin het nieuwe Engram Focusing system, welke je (als je dit vrijgespeeld hebt) de mogelijkheid geven om je beloningen haarfijn af te stemmen op je wensen. Onder de nieuwe beloningen zit een heleboel nieuwe gear zoals krachtige wapens, waarvan er een aantal, zoals de Witherboard Exotic Grenade Launcher, exclusief zijn voor seizoenspas houders. Dit alles is om je voor te bereiden op de chaos die Destiny 2 zal verrijken als op 22 september het nieuwe hoofdstuk in de game losbarst.

  Beyond Light

  Vanaf dan is namelijk Beyond Light beschikbaar, waarin duidelijk wordt wat het doel van de mysterieuze Pyramid Ships is. Één ding is zeker: het lot van de mensheid ligt wederom in handen van de guardians en daarom moet er weer flink geknokt worden. Onder het schip dat boven Europa zweeft is namelijk een nieuw rijk onder de vlag van de Fallen Kell of Darkness verrezen wat niet voor nieuwe avonturen zorgt. Er is namelijk een nieuwe bestemming beschikbaar met de komst van Beyond Light: Jupiters bevroren maan van Europa. Bij deze nieuwe bestemming hoort een nieuwe dreiging en een nieuwe kracht: stasis. Hiermee kunnen Titans, Warlocks en Hunters elk op hun eigen manier de vijand te lijf gaan.

  Ook zal Beyond Light een nieuwe uitdagende raid met zich meebrengen die je diep onder de bevroren toendra van Europa laat strijden. Deze raid is beschikbaar voor zes personen en belooft flink uitdagend te zijn.

  Pre order nu voor exclusieve content

  Destiny 2: Beyond Light is vanaf nu te pre orderen op Steam, Stadia, Xbox One en binnenkort ook in de PlayStation Store. Als je de nieuwe DLc voorbestelt, ontvang je een Exotic Ghost Shell en een Legendary Emblem. Als je daarnaast de Digital Deluxe hebt, krijg je direct toegang tot de Exotic Freeze Tag emote.

  Hoewel Destiny 2 gratis te spelen is, zijn er veel voordelen voor seizoenspashouders. Zij krijgen namelijk toegang tot alle activteiten in de game en krijgen daarbij toegang tot exlusieve beloningen en direct beschikbare content zoals een wekelijkse quest en bonus XP. Als je Destiny 2 nog niet hebt, kun je de game alsnog aanschaffen via onderstaande links:

  Bij deze laatste editie ontvang je dan de game digitaal, maar een hoop toffe goodies zoals een Die-cast Splinter of Darkness replica met verlichting en veel meer.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.