Bugsnax releasedatum voor PS5 onthuld!

  De releasedatum van Bugsnax is onthuld! Deze PlayStation console exclusive, die overigens ook op de PC te spelen is, zal vanaf 19 november beschikbaar zijn. Inderdaad, Bugsnax zal een launchtitel zijn voor de PlayStation 5.

  De game die dus dit jaar nog zal uitkomen zal beschikbaar zijn voor de PlayStation 4, PlayStation 5 en de PC. Voor laatstgenoemde platform is de game te koop via de Epic Games Store. Je zal er niet diep voor in de buidel hoeven te tasten, want Bugsnax zal bij release slechts 24,99 euro kosten.

  Bijzondere game, maar heel vermakelijk!

  Bugsnax is geen typisch spel die exclusief voor de PS5 zien verschijnen. De game is namelijk gemaakt met kinderen in het achterhoofd, maar net als bijvoorbeeld Animal Crossing zal Bugsnax waarschijnlijk ook goed in de smaak vallen bij oudere spelers. In het spel word je als journalist uitgezonden naar ‘Snaktooth Island’. Daar kom je erachter dat degene die jou uitnodigde, ontdekkingsreiziger Elizabert Megafif, nergens te bekennen is. Net als de rest van haar kamp! Het is aan jou om uit te zoeken wat er met Elizabert en de anderen is gebeurd.

  In deze zoektocht kom je een heleboel verdwaalde personages tegen die je moet helpen met het vangen van Bugsnax. Deze half beestjes, half snacks zijn namelijk ontzettend lekker en de mensen hebben enorme honger. Dit kan nog best een uitdaging zijn, aangezien er 100 verschillende soorten Bugsnax aanwezig zijn op het eiland. Al deze beesten moet je op verschillende manieren te pakken weten te krijgen. De focus van de game is dus, om een bekende quote van een andere franchise te gebruiken, to catch them all!

  Bugsnax

  Verkijgbaar vanaf 12 november 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.