Nieuwe Bose koptelefoon heeft bijzondere nieuwe feature

News
vrijdag, 15 september 2023 om 13:30
bose quietcomfort ultra headsetf1694772148
Bose heeft een nieuwe koptelefoon een nieuwe oortjes aangekondigd in de QuietComfort Ultra-lijn. Deze hebben noise cancelling, zoals te verwachten viel, maar ook een opvallende nieuwe feature genaamd Immersive Audio.. De koptelefoon laat je alles in spatial audio horen.
Ruimtelijke audio beleven veel mensen vooral in de bioscoop, maar er zijn ook steeds meer mogelijkheden om het thuis te horen. Normaal gesproken heb je er alleen speciaal gemengde audio voor nodig. Nieuwe koptelefoons en oortjes van Bose veranderen dat.
De Bose QuietComfort Ultra Headphones en Earbuds komen namelijk met Immersive Audio. Deze feature geeft alles waar je naar luistert een ruimtelijk gevoel, ongeacht of er een spatial audio mix is. Bose beweert dat geluid zo een bijna tastbare ervaring is, waarbij het lijkt alsof je helemaal geen koptelefoon op hebt.
Ale je een indruk wil krijgen van hoe het klinkt, dan kun je terecht op de site van Bose. Daar is het nummer Runaway van One Republic te beluisteren in stereo en met de bewerkingen die de Immersive Audio feature doet. Je kunt steeds heen en weer schakelen tussen de twee versies.

Bose QuietComfort Ultra Immersive Audio kost flink batterij

Een nadeel van Immersive Audio is dat het je batterijduur flink aantast. Wanneer je alleen noise cancelling aan hebt staan gaat de koptelefoon bijvoorbeeld 24 uur mee, maar met de Immersive Audio feature is het een kwart minder. Uiteraard is 18 uur nog steeds een respectabel aantal uur, waarin je aardig wat albums en podcasts kan luisteren. De QuietComfort Ultra koptelefoon en oortjes verschijnen in de week van 10 oktober.

Populair Nieuws