Bordspellen nu met veel korting te scoren bij bol

News
vrijdag, 09 februari 2024 om 14:00
exploding kittensf1690888694
Ben je nog op zoek naar leuke bordspellen om de koude dagen en avonden mee te vullen? Dan moet je nu bij bol zijn, want de webshop pakt uit met veel korting op bordspellen.
We hebben het waarschijnlijk allemaal wel een keer meegemaakt, dat we iets willen bestellen, maar dan net onder het benodigde bedrag zitten voor gratis verzending. Als je niet teveel wil betalen, ben je genoodzaakt om er een onzinnig iets van een paar cent of euro bij de bestelling te stoppen. En als het product dat je wilt hebben zelf maar een paar euro kost, dan is het al helemaal zonde van de verzendkosten.
Gelukkig is dat geen probleem meer bij bol als je een Select-abonnement afsluit. Voor 11,99 euro per jaar betaal je nooit verzendkosten en daar blijven de voordelen niet bij. Geregeld organiseert bol namelijk ook een speciale sale die exclusief is voor Select-leden, wat momenteel weer het geval is.

Bordspellen scoren met korting

Tijdens de sale kan je profiteren van veel korting op verschillende producten, waaronder bordspellen. Wij hebben de beste deals op bordspellen alvast voor je op een rijtje gezet.
Naast deze deals zijn er nog veel meer aanbiedingen te vinden bij bol. Check hier het volledige overzicht van de sale op bordspellen!