Bol.com strooit vroeg met dikke Macbook deals voor studenten

News
vrijdag, 28 juni 2024 om 9:00
macbookf1649931922
Bij bol.com is nu een dikke aanbieding te vinden die voor heel veel studenten of nieuwe laptop-zoekers goed uitpakt. Een rits aan Apple MacBook Air-laptops zijn daar nu met lekkere korting op te halen.
Hoewel veel studenten officieel nog niet eens vakantie hebben, wordt er nu al een verkapte Back-to-School-actie gestart bij bol.com met de aanbiedingen op MacBooks. Tal van recente versies van de MacBook zijn namelijk met dik 20 procent korting te vinden.
Daarbij gaat het om MacBooks die voorzien zijn van de M-chipset, Apple's eigen processor die de laptop bijzonder effcient maakt. Zo zijn M1-, M2-, en M3-modellen allemaal in de aanbieding te vinden, waarbij de prijzen flink uiteenlopen.
Om de twee jaar komt Apple met een verbeterde versie van haar eigen processor. De M1 stamt bijvoorbeeld uit 2020, terwijl de M2 in 2022 verscheen. In 2024 verscheen dit jaar de M3-versie van de chip.

Dikke Macbook deals bij bol.com

Hieronder vind je een aantal van de beste MacBook Air deals die momenteel bij bol te vinden zijn:

Meer dan alleen Macbook deals

Wie al een goede laptop heeft, maar liever van goede gaming deals profiteert zit ook goed. Bij bol.com zijn namelijk ook flink wat games met korting te vinden via de outlet.
Zo zijn tal van games daar met korting te vinden. Uiteraard is het dan wel handig dat je een PlayStation, Xbox of PC hebt. Daarvoor kun je overigens ook kijken naar een goede gaming laptop.

Populair Nieuws

Laatste Reacties