Bol vindt dat LEGO Darth Vader uitermate geschikt is voor baby’s

News
maandag, 17 juni 2024 om 20:00
Het zal je maar gebeuren: je bent aan het googlen op zoek naar LEGO voor je pasgeboren kind. Wat is dan geschikt spul? Webwinkel Bol weet daar wel raad mee: Darth Vader!
Darth Vader is toch die schurk uit het Star Wars universum? Die met die leipe kop en masker en duistere stem? Die gast die roept: I’m your father! Nou goed, als hij dat maar achterwege laat bij een pasgeboren baby, want anders hebben we de poppen pas echt aan het dansen. Of moeten we zeggen: LEGO?

LEGO voor baby's

Er is dus iets eigenaardigs aan de hand. Als je op de website van Bol zoekt op het woord ‘LEGO’, dan krijg je allerlei resultaten. Dat is logisch. Links heb je een balk om leeftijden aan te vinken. Zo kun je bijvoorbeeld kijken welke LEGO paketten geschikt zijn voor iemand van 13 jaar en ouder, volwassenen en dus kids.
Hele kleine kids, van die kids die net geboren zijn.
Er is namelijk een categorie om 0-6 maanden aan te vinken. Als je dit doet, dan verwacht je kinderlijke leeftijd, nietwaar? Iets met grote blokken wellicht en lieve diertjes, ofzo. Het eerste zoekresultaat lost deze verwachting in: LEGO Duplo Stad Alfabetvrachtwagen. Dit is gewoon educatief speelgoed voor kleintjes.

Schokkend LEGO resultaat

Maar het tweede resultaat is een tikkeltje schokkend: dat is een LED-verlichtingsset voor LEGO Star Wars Darth Vader helm. Een helm die er toch behoorlijk creepy uitziet voor baby’s!
Het lijkt erop dat iemand bij het invoeren van dit LEGO pakket zelf ergens een vinkje in de instellingen verkeerd heeft gezet. Want een Darth Vader item aanbieden voor een kleine kiddo is geen goed idee.
Kijk, Star Wars met de paplepel erin gieten, daar zijn we wel fan van, maar niet op deze manier.
Bol: verwijderen jullie het item even?

Populair Nieuws

Laatste Reacties