Bol pakt uit met gigantisch veel korting op gaming laptops

News
woensdag, 28 februari 2024 om 13:00
msi thin gf63f1699458858
Voor een gaming laptop kan je vrij veel geld kwijt zijn. Gelukkig pakt bol nu uit met gigantisch veel korting op de laptops, waardoor je flink wat geld kan besparen.
De laatste jaren zijn er veel nieuwe innovaties geweest voor gaming laptops. Van nieuwe manieren om de laptops te koelen tot aan schermen met hoge refresh rates en volledig mechanische toetsenborden. Bovendien zijn de videokaarten en processors vergelijkbaar in kracht met de hardware in gaming PC’s, waardoor ze niet meer het ondergeschoven kindje zijn.
Het is dus geen verkeerd idee om een gaming laptop aan te schaffen als je ook onderweg wil gamen en niet gebonden wil zijn aan één locatie voor je favoriete PC games. Je moet daarvan alleen wel diep in de buidel tasten, want de prijs voor een gaming laptop kan flink oplopen.

Sale op gaming laptops

Gelukkig is bol nu begonnen met een grote sale op gaming laptops tijdens de Gaming Weeks, waarbij de korting kan oplopen tot bijna 2000 euro! Wij hebben de beste deals alvast voor je op een rij gezet (van laagste naar hoogste prijs.
Naast deze aanbiedingen kan je nog veel meer deals vinden in de gaming laptops. Check hier het volledige overzicht van de sale bij bol.