bol.com sale brengt goede deals op Switch, PS4 en PS5 games

News
donderdag, 03 februari 2022 om 13:00
fifa 22 coverf1626081514
Bij bol.com is weer eens een mooie sale van start gegaan. Het betreft een bol.com sale op allerlei mooie games van EA en Ubisoft. Het zorgt voor een aantal goede deals op Switch, PS4 en PS5 games. Check hier snel het overzicht!
In januari was bol.com redelijk tam als het aankomt op grote deals rondom games, maar daar is in februari direct verandering in gekomen. De maand trapt af met een flinke berg korting op tal van Switch, PS4 en PS5 games. Hoge korting kun je namelijk vinden op tal van games van Ubisoft en EA. Dat wil zeggen dat je FIFA, Assassin's Creed en nog tal van andere toppers voor een prikkie kunt oppikken.

Sale op Switch, PS4 en PS5 games bij bol.com

Wie nog op zoek is naar een nieuwe game voor de console naar zijn keuze, kan hieronder lekker profiteren. Wij zetten alvast een scala van de deals voor je op een rijtje. Zo kun je gemakkelijk en overzichtelijk de deals checken die de moeite waard zijn.
Uiteraard zijn er nog veel meer deals bij bol.com te vinden. Welke dat allemaal zijn, kun je hier vinden. Let alleen wel op dat de kortingsactie niet lang meer geldig is. Wees er dus bij voordat deze afloopt!