Bol.com pakt uit met Select-korting op PS5, PS4, Switch en meer games!

News
dinsdag, 26 oktober 2021 om 10:00
deathloop headerf1631525487
We kunnen weer profiteren van veel korting op bol.com. De Nederlandse webshop heeft nu namelijk mooie deals op PS5, PS4, Nintendo Switch en Xbox games, exclusief voor Select-leden.
We hebben het allemaal wel een keer meegemaakt: je bent lekker online aan het shoppen, je wil iets bestellen, maar komt uiteindelijk een cent tekort om te kunnen profiteren van gratis verzending. Uiteindelijk bestel je dan maar het goedkoopste wat je kan vinden erbij, wat je vervolgens nooit zal gebruiken.

Select deals op games

Om dat probleem op te lossen is bol.com met het Select-programma gekomen. Voor slechts een tientje per jaar kunnen leden altijd profiteren van gratis verzending en daarbij krijgen ze ook nog andere voordelen. Zoals de Select-uitverkoop van het moment. Iedereen die lid is van Select kan nu mooie deals op PS5, PS4, Switch en Xbox games in huis halen. Wij hebben de mooiste deals voor je op een rij gezet.
Naast deze deals heeft bol.com ook nog meer deals op games. Hier kan je het volledige overzicht vinden. En daar blijft het niet bij voor Select-leden, want daarnaast kan je ook nog profiteren van korting op heel veel andere producten!

Populair Nieuws