bol.com pakt uit met Select-korting op populaire games!

News
dinsdag, 26 juli 2022 om 16:51
fifa 22f1633104591
Met Select kan je niet alleen profiteren van geen verzendkosten bij bol.com, als abonnee kan je ook geregeld genieten van exclusieve kortingen. Dat is nu het geval op populaire games!
Als je een abonnement hebt op Select bij bol.com, dan hoef je nooit meer dat moment mee te maken dat we allemaal wel een keer hebben gehad: je wil iets bestellen, maar je komt nog één of twee cent om het product gratis naar je op te laten sturen. Vervolgens gooi je nog iets anders in je digitale winkelmandje, wat je vervolgens nooit zal gebruiken.

Games kopen met Select-korting

Met Select hoef je gelukkig geen verzendkosten meer te betalen bij bol.com, ongeacht voor hoeveel euro je bij de webshops bestelt. En dat is niet het enige waar je van kan profiteren. Bij bol.com verschijnen er namelijk ook om de zoveel tijd Select Sales, die alleen geldig zijn voor Select-abonnees. En dat is nu ook weer het geval, waardoor je populaire games met korting kan halen. Wij hebben de beste deals voor je op een rij gezet.
Naast deze deals heeft bol.com nog veel meer aanbiedingen voor games. Check hier het overzicht. Of kijk hier voor alle Select deals waar je nu van kan profiteren bij de Nederlandse webshop. Ondertussen kan je bij MediaMarkt genieten van de Mobile Mania Sale!

Populair Nieuws