Boekverfilming krijgt indrukwekkende sterrencast

News
zondag, 29 januari 2023 om 17:00
lupita nyongo and ava duvernay peabody awardsf1674836735
De aankomende film Caste van de voor een Oscar-genomineerde Ava DuVernay krijgt steeds meer grote namen. Zes bekende acteurs en actrices voegen zich toe aan de sterrencast. Lees hieronder welke acteur meedoen aan de boekverfilming.
De nieuwe namen zijn Niecy Nash-Betts, Jon Bernthal, Vera Farmiga, Nick Offerman, Jasmine Cephas Jones en Connie Nielsen. Dat meldt Deadline. De zes acteurs voegen zich bij de voor een Academy Award-genomineerde Aunjanue Ellis, die eerder was aangekondigd als de hoofdrolspeler in de film.
DuVernay schrijft, regisseert en produceert de film samen met haar oude medewerker Paul Garnes. Caste is momenteel in productie in Georgië.

Waar kennen we deze sterren van?

Nash-Betts en Farmiga herenigen zich met DuVernay nadat ze elk een Emmy-nominatie hebben verdiend voor hun uitvoering in de Netflix-serie When They See Us uit 2019, terwijl Offerman speelde in DuVernay’s serie Colin in Black & White uit 2021. Offerman is momenteel ook te zien in de nieuwe serie The Last of Us van HBO Max.
Emmy-winnaar Cephas Jones is vooral bekend vanwege haar dubbele vertolking van Peggy Schuyler en Maria Reynolds in de Broadway-hit Hamilton. Na een hoofdrol in het Oscar-winnende Gladiator speelde Nielsen koningin Hippolyta in Wonder Woman van Warner Bros.
Wanneer Caste uitkomt is nog niet bekend maar het kan niet anders dan een bijzondere film wordt met deze sterrencast.

Populair Nieuws