Bloodborne remaster onderweg naar PS5 en PC?

News
maandag, 08 juni 2020 om 8:15
bloodborne ps5 pc playstation 1originalf1591596726
Bloodborne zou wel eens als remaster naar de PC en de aankomende console van Sony, de PlayStation 5, kunnen komen. Bluepoint Games zou namelijk werken aan een opgepoetste versie van de game. Zo meldt streamer CaseyExplosion.
Er is een nieuw gerucht over een mogelijke Bloodborne remaster opgedoken. De game is nergens aangekondigd, maar eerder al doken er geruchten op over een remaster van de game. Nu is dit gerucht opnieuw aangewakkerd door een streamer genaams CaseyExplosion. In ruil voor 100 dollar donatie aan een liefdadigheidsinstelling voor raciale rechtvaardigheid gaf Casey de informatie.
De streamer zou dit van een betrouwbare bron bij PlayStation gehoord hebben die meldde dat er aan een port van de game gewerkt werd. Aanvankelijk wilde de streamer niets melden over de ontwikkelaar, maar een andere Youtuber genaamd PC Gaming Inquisition wist te bevestigen dat het om Bluepoint Games gaat. Deze studio is bekend van onder andere de Shadow of the Colossus remake die nog niet lang geleden naar de PS4 kwam.
Of dit gerucht waar is, is nog even de vraag. Op dit moment zijn het alleen een paar streamers die de informatie lijken te hebben en is er nog niets bevestigd of officieel gelekt.

Uitgesteld PlayStation evenement was plek van onthulling

De plek van de onthulling van de game zou tijdens het PlayStation evenement van 4 juni zijn. Dit evenement is alleen afgelast, waardoor er geen enkele onthulling voorbij is gekomen vanuit dit evenement. Dit zal volgens Sony heel binnenkort gaan gebeuren.
Veel gamers hadden de hoop dat dit evenement de PlayStation 5 zouden onthullen, maar dat lijkt niet het geval te zijn. De stream zou namelijk voornamelijk om games gaan draaien. Of er bij de stream van Sony een Bloodborne remaster tussen de onthullingen zit, is nog even afwachten.

Populair Nieuws