Blizzard Arcade Collection nu te spelen op PC en consoles

News
maandag, 22 februari 2021 om 9:00
blizzard arcade collection 1f1613980667
Tijdens BlizzCon 2021 deed Blizzard dit weekend een aantal toffe onthullingen. Een hiervan was de komst van de Blizzard Arcade Collection, een verzameling toffe Blizzard games. Die collectie werd onthuld en is nu al te spelen op PC en consoles.
De Blizzard Arcade Collection bevat een drietal toffe games uit de jaren '90: The Lost Vikings, Rock 'n Roll Racing en Blackthorne. Alledrie de games hebben hun originele versie, maar ook een Definitive Edition met breebeeldondersteuning, verschillende grafische filters en nieuwe opties.
Zo is het mogelijk om de games een stukje terug te spoelen als het mis gaat en om een Watch modus te activeren. Deze laatste laat je een walkthrough van de game bekijken die je op elk moment kunt overnemen. Verder is het mogelijk om in splitscreen aan de slag te gaan met de multiplayer van Rock 'n Roll Racing en om The Lost Vikings samen te spelen.

Veel bonussen in de Blizzard Arcade Collection

Last but not least, de Blizzard Arcade Collection komt met een flinke set aan bonusmateriaal. Dit kan gevonden worden in het museum en omvat onder andere illustraties van de games, interviews met de makers en ongebruikte elementen.
De Blizzard Arcade Collection op PS4 en Xbox biedt ook een Celebration Collection, die je voor 29,99 euro niet alleen deze bundel brengt, maar ook Diablo III en Overwatch items.

Populair Nieuws