Acteur The Dark Crystal boos na annulering

  The Dark Crystal: Age of Resistance leek erg goed te draaien, toen plotseling bekendgemaakt werd dat de serie niet verder zou gaan. Fans waren hier uiteraard helemaal niet blij mee. Ook Mark Strong, een van de acteurs die in de serie speelde, vond het natuurlijk erg jammer dat de show niet verder kon gaan.

  Spoilers voor seizoen 1 van The Dark Crystal volgen.

  In een interview met Collider geeft Mark Strong aan het erg jammer te vinden dat The Dark Crystal: Age of Resistance gecanceld moest worden. Deze magische serie deed het erg goed bij de fans en dat heeft er natuurlijk mee te maken dat het een erg bijzondere serie is. Volgens Mark was het een echte familieserie. In principe voor kinderen gemaakt, maar ook ouderen konden ervan genieten.

  Voor Mark zelf was het geen ramp voor zijn carrière, aangezien zijn personage het eerste seizoen van de serie niet overleefde, maar toch had hij graag nog een tweede seizoen gezien. Hij geeft aan dat hij het niet alleen zelf heel jammer is, maar vooral boos is vanwege de grote fanbase van de show. Hij snapt dan ook niet waarom de serie niet door kan gaan.

  Waarom is The Dark Crystal gestopt?

  De serie heeft behoorlijk geleden onder de komst van COVID-19. Een show als The Dark Crystal heeft namelijk een ongelofelijke lading aan technisch talent en materiaal nodig, wat natuurlijk ook erg veel geld kost. Momenteel kon de show zich dit niet veroorloven, waardoor ze gedwongen waren te stoppen.

  Toch mogen de fans van de serie nog een beetje hoop houden. Gezien de populariteit van The Dark Crystal hopen de makers ooit nog een manier te vinden om verder te kunnen met de show. Helaas weten ze zelf ook nog niet hoe ze dit kunnen gaan doen.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.