Black Mirror seizoen 6 gaat voorlopig niet door

News
vrijdag, 08 mei 2020 om 10:30
mv5bnzi2nda3mta4of5bml5banbnxkftztgwmja5mzkzmdi at v1 sy1000 sx1500 alf1588926366
Slecht nieuws voor de Black Mirror fans! Charlie Brooker, bedenker van Black Mirror, heeft laten weten dat hij het niet ziet zitten om in deze moeilijke tijden nieuwe afleveringen voor de serie te maken. In plaats daarvan richt Brooker zich momenteel liever op komische verhalen.
Helaas zullen we langer moeten wachten op nieuwe afleveringen van de populaire sci-fi show Black Mirror. De bedenker van de serie vindt de wereld momenteel te duister om nieuwe afleveringen te bedenken. Nu heel de wereld te maken heeft met de coronacrisis denkt Charlie Brooker niet dat mensen niet zitten te wachten op nog meer realistische, angstige verhalen. Dit liet hij weten in een interview bij Radio Times.
In plaats daarvan probeert Brooker zich meer te richten op zijn komische kwaliteiten. Zo schrijft hij scenario's waarmee hij zichzelf kan laten lachten.

Geduld voor nieuw seizoen Black Mirror

Normaal moeten fans ongeveer een jaar wachten op een nieuw seizoen van Black Mirror. Het laatste seizoen verscheen in juni 2019. Aangezien er rond juni dit jaar geen nieuwe afleveringen verschijnen, zullen de fans wat langer moeten wachten op het nieuwe seizoen.

Populair Nieuws