'Assassin's Creed Valhalla gaat niet zo groot en lang worden als eerdere delen in de serie'

  Malek Teffaha, hoofd communicatie en localisatie van Ubisoft in het Midden Oosten heeft in een antwoord op een artikel aangegeven dat Assassin's Creed Valhalla minder omvangrijk zal worden dan eerdere delen. Dit is gedaan als reactie op commentaren op de eerdere delen Origins en Odyssey.

  De gewraakte tweet werd door Malek Teffaha geplaatst als reactie op een artikel over de grootte van Assassin's Creed Valhalla. Teffaha haalde daarbij aan dat de feedback die ze ontvangen hadden vooral aangaf dat deze games eigenlijk te omvangrijk waren met te veel reisafstanden en niet noodzakelijke content. Ubisoft heeft deze feedback ter harte genomen met als resultaat dat Valhalla compacter en wat minder omgangrijk zal zijn dan zijn voorgangers.

  Volgens de site howlongtobeat gelden voor de diverse Assassin's Creed games de volgende doorlooptijden:

  GameHoofd verhaalVerhaal + extra'sCompeet
  Assassin's Creed IIIrond 16 1/2 uur31 uur51 uur
  Assassin's Creed Black Flag23 uur40 uur58 uur
  Assassi's Creed Origins29 1/2 uur50 1/2 uur82 uur
  Assassin's Creed Odyssey40 1/2 uur78 uur125 uur

  Zo bezien is de omvang van de Assassin's Creed games inderdaad behoorlijk langer geworden. De werelden zijn enorm uitgestrekt waar heel veel gebeurt. Uiteraard is het aan de speler om te beslissen in hoeverre hij/zij zich wil bemoeien met die wereld. Zo kan je je in Assassin's Creed Odyssey actief bemoeien met de oorlog tussen Athene en Sparta en zelfs eindeloos van kant wisselen. Ook kan je deze hele oorlog laten voor wat het is.

  Inmiddels heeft Teffaha zijn tweet verwijderd. Hij zegt hierover dat het niet zijn verantwoordelijkheid was deze informatie te delen. Helaas voor Teffaha heeft zijn oorspronkelijke tweet inmiddels een grote vlucht genomen, maar wat ons betreft is de keuze voor een wat kleinere, compacte Assassin's Creed niet verkeerd.

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.