De Black Friday 2020 deals van Philips Hue

  Het is weer tijd voor de mooiste tijd van het jaar. Niet Kerst, maar Black Friday komt eraan en dat betekent dat er weer genoeg deals voor de deur staan. Wij zetten de Black Friday 2020 deals van Philips Hue voor je op een rijtje.

  Black Friday kennen we natuurlijk allemaal als de Amerikaanse traditie die we in Nederland maar al te graag overnemen. De grote kortingen die worden aangeboden passen als geen andere bij onze Hollandse cultuur van zo goedkoop mogelijk winkelen. Dit jaar is het ook weer zover, want op 27 november is de dag der dagen aangebroken.

  Op het moment zijn er al wat deals van Media Markt te vinden, maar deze zijn helaas nog niet van Black Friday. Zodra de deals van Black Friday van Media Markt live gaan, kun je deze hieronder vinden. Dit artikel wordt geüpdatet op het moment dat de eerste deals verschijnen en zal tot en met Black Friday zelf bijgewerkt worden. Nieuwe pagina's worden dikgedrukt weergegeven.

  Check hier alle Black Friday 2020 deals bij Philips Hue!

  Black Friday 2020 overzicht van Philips Hue

  Starterkits

  Lichten

  Wat is Black Friday?

  De dag na Thanksgiving begint in de Verenigde Staten Black Friday. Op deze dag strooien winkels met reusachtige kortingen, een traditie die in Europa sinds een aantal jaren geleden ook haar intrede maakte. Veel winkels (en vooral ook webshops) strooien dan ook al vroeg met kortingen.

  Dit jaar is Black Friday op 27 november en dat betekent dat halverwege november alweer uitgekeken kan worden naar deals. Winkels beginnen vaak vroeger of gaan later door. Cyber Monday volgt traditioneel gezien immers ook nog op de maandag na Black Friday. Dit jaar is dat op 30 november.

  Check hier ons overzicht met de Black Friday-deals voor andere webshops en platformen.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.