Black Friday 2020 deal: Elgato Game Capture HD60 S

  Er is vandaag wel een hele vette Black Friday deal beschikbaar bij Coolblue. De Elgato Game Capture HD60 S is alleen vandaag nog ontzettend sterk afgeprijsd. Dit apparaat is van grote kwaliteit en dus heel erg goed voor de streamers onder ons. Als je nog iets ideaals zocht om jouw streamingkwaliteit te verbeteren, is dit het moment om toe te slaan.

  Elgato

  De Elgato Game Capture HD60 S is een game capture die gemaakt is voor streamen. De HD60 S is een soort van broertje van de HD60. Beide hebben hun kwaliteiten. Zo kent de HD60 S bijvoorbeeld nagenoeg geen vertragingen, waar de HD60 zelf daar soms wel last van kan hebben. Ook is de FPS rate van het apparaat ontzettend goed. Je kan de 1080p-beeldkwaliteit in 60 frames per seconde streamen. Ook is het apparaat vandaag nog eens met 70 euro afgeprijsd, dus pak je kans!

  Perfect voor streamers

  De Elgato Game Capture HD60 S is een apparaat dat erg simpel te gebruiken is, ook voor beginners. Ook is het apparaat erg snel in handelingen en kan je uren achter elkaar streamen zonder het kleinste probleem. De game capture is aansluitbaar met een aantal verschillende consoles, namelijk de Nintendo Switch, Nintendo WII U, PlayStation 4/5, Xbox 360, Xbox One en Xbox Series X. Je kan dus op bijna iedere console streamen.

  Vind jij gamen ontzettend leuk en heb je altijd al eens nagedacht over beginnen met streamen? Dan is dit een ideaal apparaat om mee van start te gaan. Dus twijfel niet te lang, want na vandaag zal deze topdeal weg zijn.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.