Bizarre Barbenheimer-film in de maak

News
maandag, 04 september 2023 om 9:00
barbie filmf1672678083
Er is officieel een Barbenheimer-film in de maak. De naam die vanwege de dubbele release van Oppenheimer en Barbie in de bioscopen eerder dit jaar ontstond, wordt officieel omgetoverd tot een film, maar niet op de manier die je verwacht.
Barbenheimer wordt namelijk een B-film die later dit jaar nog moet verschijnen. De film komt van prodcutiehuis Full Moon, het productiehuis van Charles Band die wel vaker bijzondere B-films maakt. Dit keer betreft het een spoof-film die de twee kaskrakers van eerder dit jaar samensmelt.
Via JoBlo wordt de officiële beschrijving van de film gedeeld. Deze leest als volgt: "Diep in Dollsville is een groep boze, vrouwelijke poppen, onder leiding van Dr. Barbenheimer, een atoombom aan het bouwen. Hun missie? Om het patriciaat voor eens en altijd ten val te brengen. Terwijl het gevecht tussen de sekses opzwelt, is het de vraag of Barbenheimer en haar groep knappe verschijningen meer opblazen dan ze voor ogen hadden? Comedy, drama, actie en Armageddon komen allemaal samen in Full Moon's nieuwe fantasiefilm 'Barbenheimer'!"
De beschrijving wordt ook gelijk aangevuld met de tagline van de film, één van de meest bizarre taglines die we ooit gezien hebben. "D-cup, A-bomb", valt te lezen als de tagline voor de Barbenheimer-film, die eind 2023 moet verschijnen. Een specifieke releasedatum laat nog even op zich wachten.