De beste fighting games van 2023 tot nu toe

Article
zondag, 03 september 2023 om 17:00
street fighter 6f1672276586
Deze maand komt er een nieuwe Mortal Kombat uit, maar voor die tijd zijn er al een paar fighting games uit 2023 waarmee je jezelf zoet kunt houden. We hebben de beste fighting games van 2023 tot nu toe voor je op een rijtje gezet.
Bovenaan ons lijstje staat Street Fighter 6. De zevende editie uit de reeks heeft drie verschillende modi, waaronder de Battle Hub waarin je geëmuleerde Capcom-arcadetitels kunt spelen. Nieuw is het realtime commentaarssysteem, waarbij Engelse en/of Japanse commentatoren in real time commentaar geven op je gevechten. Zo voelt het nog meer als een echt toernooi.
Ben je nieuw op het gebied van Street Fighter of fighting games in het algemeen? Geen probleem. De game is toegankelijk voor zowel de experts als de nieuwkomers. Ook heeft de game een aantal opties om de game toegankelijker te maken voor blinde of slechtziende spelers, door bijvoorbeeld geluiden die duidelijk maken wat de afstand tussen de speler en de tegenstander is.
Dit jaar kwam de derde Creed film uit en om dat te vieren besloot ontwikkelaar Survios om de VR-game Creed: Rise to Glory in een nieuw jasje uit te brengen. Creed: Rise to Glory - Championship Edition is niet alleen op het technische vlak verbeterd, maar heeft ook nieuwe content, fitness modi, arena’s en tegenstanders. Spelers kunnen kiezen uit een verhaalmodus, carrièremodus of een fitnessmodus, waarin je een tijd en calorieverbrandingsdoel kunt instellen. Creed: Rise to Glory is dan ook perfect voor wie geen zin heeft om naar de sportschool te gaan maar wel in beweging wil blijven.

De beste beat 'em up game

De laatste game op ons lijstje is eigenlijk een beat ‘em up: Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge. Deze game kwam vorig jaar uit op console, maar sinds dit jaar is de game ook te spelen op iOS en Android via Netflix. Heb je dus even geen geld om de game te kopen maar wel een Netflix-abonnement, kun je hem ‘gratis’ spelen via de streamingdienst. In onze review kreeg Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge een 8, omdat het ‘een geweldige ode’ aan de Turtles franchise is.

Populair Nieuws