‘Binnenkort PlayStation 5 LEGO build beschikbaar’

News
zaterdag, 08 januari 2022 om 16:00
lego ps5f1641554209
LEGO fan BrickinNick heeft op Twitter een video gedeeld hoe hij een PlayStation 5 en een Xbox Series X nagebouwd heeft van LEGO. Het zou zelfs kunnen dat deze build beschikbaar wordt voor iedereen.
Hoe de next-gen LEGO consoles zijn gebouwd is te vinden in de video die BrickinNick op zijn Twitter heeft geplaatst. Hier is ook het resultaat te zien van zijn bouwwerken. Niet alleen heeft Nick de PlayStation 5 en Xbox Series X enorm accuraat nagemaakt, hij heeft ook meteen de controllers meegepakt. Tot dusver kan de LEGO versie van beide consoles niet gebruikt worden om mee te gamen, maar wie weet komt daar in de toekomst wel verandering in.
Vanwege het complexe design van de PlayStation 5 is het echt een enorm prestatie wat deze LEGO-fan heeft neergezet. Nick heeft dus twee next-gen consoles op ware grootte nagemaakt, samen met de bijbehorende controller. Het goede nieuws is dat deze LEGO builds zomaar eens toegankelijk kunnen worden voor iedereen. Je kan deze twee builds op de LEGO website supporten, via de Tweet van Nick, en daar kan je stemmen op deze build. Als genoeg mensen hierop stemmen kan het zijn dat LEGO hier een officieel Lego pakket van maakt.

Is dit de eerste PS5 remake?

Dit is niet de eerste keer dat er een “remake” van de next-gen PS5 console wordt gemaakt. Eerder is een 18-karaats gouden PlayStation gemaakt door een Russisch bedrijf, alleen kan je op deze wel al jouw favoriete PlayStation 5 spellen spelen. De binnenkant van de LEGO-versie is overigens niet leeg. Er zitten autootjes in en van LEGO gemaakte vraagtekens.

Populair Nieuws