Bill Burr heeft The Mandalorian rol op een aparte manier gekregen

News
vrijdag, 13 augustus 2021 om 17:00
the mandalorian swcc d90303c8f1573654610
Tijdens de avonturen in The Mandalorian komt ‘Mando’ in aanraking met veel andere personages, waaronder Migs Mayfield, gespeeld door Bill Burr. De comedian verklapt nu hoe hij de rol heeft gekregen.
Toen bekend werd gemaakt dat Bill Burr een rol had bemachtigd in The Mandalorian, werd er raar opgekeken door veel mensen. De Amerikaanse comedian heeft in het verleden namelijk meermaals grappen gemaakt over Star Wars en de fanbase.
Nu heeft Bill Burr bekendgemaakt dat dat juist de reden is geweest dat Disney hem heeft gecast. Dat laat Burr weten in een recente aflevering van Your Mom’s House podcast.

Geen echte haat voor Star Wars

In de podcast legt Bill Burr ook uit dat hij de franchise nooit echt heeft gehaat, maar dat de fans van Star Wars een makkelijk slachtoffer waren. “Als je 1000 mensen ergens helemaal enthousiast over ziet zijn, dan ga je daar grappen over maken.”
Het is nog niet duidelijk of Bill Burr ook in het derde seizoen van The Mandalorian zal verschijnen. De comedian zat wel in de eerste twee seizoenen van de Disney+ show. De productie van het derde seizoen zal volgens collega Giancarlo Esposito binnenkort van start gaan.

Populair Nieuws