Big Little Lies-regisseur Jean-Marc Vallée overleden op 58-jarige leeftijd

News
donderdag, 30 december 2021 om 16:30
schermafbeelding 2021 12 30 om 133612f1640867826
Jean-Marc Vallée, de regisseur van Big Little Lies is overleden op 58-jarige leeftijd. Dit is bekendgemaakt in The Hollywood Reporter. De regisseur is overleden aan een hartaanval in het kerstweekend.
Jean-Marc Vallée, bekend als regisseur van de serie Big Little Lies, is overleden op 58 jarige leeftijd. Dit heeft Nathan Ross, iemand waar Vallée veel mee samenwerkte, bekendgemaakt. De regisseur zou plotseling zijn overleden in het kerstweekend. Hij was op dat moment in Canada.

Vallée niet alleen bekend van Big Little Lies

Naast Big Little Lies, de bekende HBO serie heeft Vallée ook Dallas Buyers Club en Wild gemaakt. Hiermee heeft de Canadese regisseur verschillende prijzen gewonnen. De dood van de regisseur is voor naasten als een verassing gekomen, gezien de gezonde leefstijl die hij had.
HBO is met een verklaring naar buiten gekomen. Daarin noemt het bedrijf Vallée een briljante filmmaker die echt gepassioneerd was in zijn werk. Vallée zou ook nog voor HBO een serie maken genaamd Gorilla and the Bird.
Aan The Hollywood Reporter laat Nathan Ross weten dat iedereen die samenwerkte met Vallée erachter kwam wat voor visie en passie hij had voor het filmmaken. Ross zegt dat Vallée een soort grote broer voor hem was. Meer mensen, waaronder acteurs die in zijn films speelden, deelden ook berichten waarin ze hun ervaringen beschreven met Vallée.