Nu 3 gratis thuisfilms bij Pathé Unlimited

News
zondag, 07 augustus 2022 om 12:00
pathe thuisf1621347032
We mogen al een tijdje weer naar naar de bios om de tofste films op het grote scherm te bewonderen. Pathé zorgt ervoor dat dat nu extra aantrekkelijk is. Je krijgt namelijk drie gratis Pathé Thuis films bij een Pathé Unlimited abonnement.
Als je regelmatig naar de bioscoop gaat, dan heb je ongetwijfeld al eens eerder van Pathé Unlimited gehoord. Het abonnement van Pathé zorgt ervoor dat je onbeperkt naar de bioscoop kunt voor maar 21 euro per maand. Daar bovenop kun je nu ook nog eens rekenen op een paar gratis films om thuis te checken!
Pathé geeft nieuwe Unlimited leden namelijk drie kijkcodes om via Pathé Thuis te kijken. Hoe dat werkt lees je hieronder:

Zo krijg je drie gratis Pathé Thuis films bij Unlimited

Als je aan de slag gaat met het aanmelden, kun je dat doen via de actiepagina. Daarbij hoef je alleen maar de actiecode UITENTHUIS in te vullen.
Pathé zal je vervolgens binnen 1 á 2 werkdagen je eerste kijkcode via de mail toesturen. Daarna krijg je elke maand een code via de mail toegestuurd, totdat je alledrie de kijkcodes hebt gekregen.

Daarnaast krijg je alle voordelen die andere Pathé Unlimited leden ook hebben. Dat betekent dat je elke dag van de week naar de bios kunt, korting krijgt op drankjes en snacks en met de Pathé Stars app spaart voor toffe bonussen zoals gratis koffie of frisdrank.

Actievoorwaarden gratis Pathé Thuis kijkcodes

De actie heeft wel een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen. Allereerst loopt de actie maar tot 22 augustus 2022, dus voor die tijd moet je je aangemeld hebben. Daarnaast mag je nog geen lopend Pathé Unlimited abonnement hebben. Alleen nieuwe leden krijgen dus de drie gratis films.
De gratis Pathé Thuis codes kunnen worden ingelost op pathe-thuis.nl/kado, waarna je je film kunt kiezen. De codes zijn telkens slechts 1 maand geldig en in te lossen op huurfilms met een maximale prijs van 5,99 euro. De films kunnen na het huren op elk apparaat gekeken worden.

Populair Nieuws