De MSI Back 2 School-laptops zijn heerlijk voor het school en genot!

Article
zondag, 07 augustus 2022 om 11:00
msi back 2 school advertorialf1659614177
Als student wil je niet dat je laptop langzaam is of te snel een volle harde schijf heeft. Je wilt juist dat een laptop multifunctioneel is. Gelukkig heeft MSI voor iedere student en scholier wel een geschikte laptop. De drie beste MSI Back 2 School-laptops voor het nieuwe schooljaar zetten we voor jou op een rijtje.

MSI Stealth 15M

De Stealth 15M is ‘s werelds dunste én lichtste 15-inch gaming laptop! MSI creëert met de Stealth 15M de perfecte balans tussen mobiliteit en prestaties. Dat maakt deze laptop ideaal voor studenten, net als het stijlvolle design. Daarnaast kun je ook heerlijk gamen op deze laptop na schooltijd!
Gaming laptops hoeven al lang niet meer zo ontzettend zwaar of lomp te zijn en de Stealth 15M is hier het beste voorbeeld van. Deze gaming laptop is gemaakt als ultieme mobile gaming notebook waarmee iedere gamer met gemak de nieuwste AAA games kan spelen. Ongeacht de tijd of plek, met de Stealth 15M is gamen altijd binnen handbereik.
msi stealth 15m 2022msi04 08 2022f1659614159
Met de krachtige hardware van de Stealth 15M tover je iedere ruimte om tot de perfecte gaming plek. De Intel Core i7-1280P processor in combinatie met de Nvidia Geforce RTX 3060, 16GB RAM en 512GB SSD zorgen voor dé ultieme game ervaring. Tevens heb je met het 144hz scherm een uiterst vloeiende ervaring.
Uitgerust met de nieuwste generatie Nvidia Geforce RTX 3060 ervaar je in deze laptop de nieuwste features als Real Time ray-tracing, waardoor lichteffecten en weerspiegelingen er levensecht uitzien. Ook is DLSS 2.0, waardoor je framerate hoog en stabiel blijft op hoge resoluties. Met Nvidia Dynamic Boost 2.0 en NVIDIA Reflex is de communicatie tussen je videokaart en processor geoptimaliseerd voor een soepele ervaring zonder haperingen.

Snelheid is voor gamers extreem belangrijk. De Stealth 15M is om deze reden voorzien van Thunderbolt 4 die een snelheid ondersteunt tot wel 40Gbps. Daarnaast kan jouw SSD-gebruik maken van extreme snelheden tot wel 7.88 GB/s dankzij de nieuwste PCIe Gen 4 technologie. Lange opstarttijden zijn hiermee verleden tijd.

MSI Stealth GS77

Wil je een tandje krachtiger en een tandje sneller, bijvoorbeeld voor zware programma’s die je nodig hebt tijdens de studie? Check dan zeker de Stealth GS77 eens.
MSI brengt in de Stealth GS77 krachtige hardware samen, die zorgen voor de beste performance bij high level gaming. De Intel Core i9-processor levert samen met de Nvidia Geforce RTX 3080Ti ultieme snelheid, waardoor je zonder problemen je favoriete game kan spelen op de allerhoogste settings. Verder zit er ook tot 64 GB RAM geheugen en 2TB SSD-geheugen, zodat je genoeg ruimte hebt om je games op te slaan.
msi stealth gs77 2022msi04 08 2022f1659613922
Ga voor de beste gaming ervaring met de MSI Stealth GS77. Deze laptop biedt namelijk niet alleen de allerbeste hardware, maar ook display snelheden waar elke e-sporter van droomt. Het beeldscherm heeft een 240Hz paneel en is één van de snelste die op dit moment te vinden zijn. Er ontgaat je geen enkel detail meer, want input lag en ghosting behoren tot het verleden.
De MSI Stealth GS77 heeft niet alleen krachtige hardware in zijn smalle behuizing zitten, maar ook nog een accu van 99.9 Whr, het maximale dat je mag meenemen in een vliegtuig. Verder zorgt de 2TB SSD ervoor dat je overal kan gamen of aan projecten kan werken, zonder internetverbinding. Online storage of cloud service is niet nodig met deze hoeveelheid opslag. Natuurlijk kan je de laptop ook perfect thuis gebruiken.
De Stealth GS77 beschikt verder over meer dan genoeg USB-poorten, waaronder ook een Thunderbolt 4 aansluiting voor het razendsnel verplaatsen van bestanden. Verder kan je maximaal twee monitoren aansluiten, door het gebruik van de HDMI en de Thunderbolt aansluiting.

MSI Summit E16 Flip

Mocht je als student niet per se op je laptop willen gamen, maar liever een multifunctionele laptop hebben, dan moet je zeker eens een kijkje nemen naar de Summit E16 Flip. Wil je het uiterste uit je schoolwerk halen, de workflow optimaliseren en verwacht je ook dat je laptop daar aan bijdraagt? Dan is de MSI Summit E16 Flip dé notebook voor jou.
De Summit E16 Flip is de combinatie van modern design en moderne technologie om zakelijke gebruikers te inspireren. De Summit E16 Flip heeft een 16:10 Golden ratio-touchscreen om deze laptop compact en veelzijdig te maken. Uitgerust met tot een Nvidia Geforce RTX3050Ti en aangedreven door laatste generatie Intel Core i7-processor, geniet je van de hoogste prestaties met de Summit E16 Flip.
msi summit e16 flip 2022msi04 08 2022f1659613889
Alle laptops in de MSI Summit series zijn standaard uitgerust met Hardware TPM 2.0 om bestanden en wachtwoorden optimaal te beveiligen. Daarnaast zijn de notebooks voor zien van een Infrarood webcam, fingerprintscanner en Windows Pro licentie. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw data beschermd wordt, maar toch snel toegankelijk voor u blijft.
Met de MSI Summit E16 Flip kunt u waar en wanneer u wilt direct aan de slag. De Summit E16 Flip weegt slechts 1.9 kg en neem je hierdoor met gemak overal naartoe. Eenmaal aangekomen op locatie is het zoeken naar een stopcontact verleden tijd. Dankzij de lange batterijduur van 20 uur van de Summit E16 werk je met gemak de gehele dag door.
Snelheid is voor business professionals extreem belangrijk, tijd is natuurlijk geld. De Summit E16 Flip is om deze reden voorzien van 2 Thunderbolt™ 4 aansluitingen die een snelheid ondersteunt tot wel 40Gbps. Daarnaast kan uw 1TB SSD gebruik maken van extreme snelheden tot wel 7.88 GB/s dankzij de nieuwste PCIe Gen 4 technologie. Lange opstarttijden zijn hiermee verleden tijd.
Toch liever een andere laptop? MSI heeft tijdens de Back 2 School actie nog veel meer aanbiedingen, die allemaal hier te checken zijn: https://bit.ly/3zAykd9
Dit artikel is in samenwerking met MSI.

Populair Nieuws