Bekijk de nieuwe Rick and Morty aflevering hier!

  Rick and Morty is terug met een gloednieuwe special. Terwijl er nog steeds gewacht wordt op de tweede helft van Rick and Morty season 4, is de bekende animatieserie terug met een korte short-video. In deze vijf minuten-durende aflevering doet het bekende duo de Japanse oudheid aan.

  De nieuwe aflevering van Rick and Morty is korter dan je gewend bent van de groffe animatieserie. Dat heeft te maken met het feit dat deze aflevering buiten de oorspronkelijke serie valt. Zoals in de YouTube-beschrijving duidelijk wordt gemaakt, hebben de oorspronkelijke makers van de serie geen hand gehad in deze short-video. Toch is de video afkomstig van Adult Swim, de TV-zender waarop Rick and Morty wordt uitgezonden.

  Bekijk de anime-achtige aflevering hieronder!

  Rick and Morty season 4 nog niet hervat

  Rick and Morty kwam laat in 2019 eindelijk terug met een nieuw seizoen, maar fans waren teleurgesteld dat alleen de eerste helft werd uitgezonden. Na vijf afleveringen ging de serie weer op pauze en tot nu toe is het nog onduidelijk wanneer seizoen 4 weer wordt vervolgd. Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

  Wat vind jij van de nieuwe Rick and Morty aflevering? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.