Battlefield 2042 gameplay online gelekt

News
vrijdag, 13 augustus 2021 om 15:00
battlefield 2042 battlefield 6 2f1623244005
Met de Battlefield 2042 Technical Preview vol in gang worden nu flink wat afspraken door fans gebroken. De Battlefield 2042 gameplay duikt namelijk overal online op en EA doet haar uiterste best om deze weer offline te halen. Dit lukt alleen nog niet zo goed.
Vorige week ontvingen de eerste gelukkigen een uitnodiging om deel te nemen aan de Technical Preview voor Battlefield 2042. Officieel mocht dit eigenlijk alleen niet bekend worden, maar toch lekte het feit al snel uit. Dit bleek slechts een voorbode te zijn voor wat zou komen, want nu is er namelijk Battlefield 2042 gameplay gelekt online.
Er wordt ruwe gameplay opgenomen door vele spelers die vervolgens online gedeeld wordt. EA probeert deze zo snel mogelijk offline te halen, wat deels tot nu toe gelukt is. De video's die op Streamable geüpload zijn worden namelijk grotendeels weer goed verwijderd, maar lang niet alles. Wie goed zoekt, kan op subreddits namelijk nog genoeg clips vinden van de gameplay.
Dat de ruwe gameplay van Battlefield 2042 gedeeld wordt, is dan ook opvallend. Iedere speler heeft namelijk een watermark zitten met een unieke code waardoor EA gemakkelijk de daders kan opsporen. De kans is dan ook groot dat die gebruikers een ban kunnen verwachten.

Battlefield 2042 ziet bekende gezichten terugkeren

Recentelijk heeft EA ook een korte film uitgebracht rondom de game. Daarin staan twee bekende gezichten uit een eerdere game centraal. Het betreft Irish en Pac uit Battlefield 4 die terugkeren in de nieuwe game.
Battlefield 2042 verschijnt op 22 oktober voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en PC.