Back 4 Blood nu voor historisch lage prijs te scoren

News
vrijdag, 22 juli 2022 om 15:42
back 4 bloodf1623840996
Als je geen genoeg kan krijgen van zombies of co-op games, dan is er nu een mooie deal om van te profiteren. Bij MediaMarkt is Back 4 Blood namelijk voor een historisch lage prijs te scoren!
De Left 4 Dead games van Valve waren enorm populair, maar helaas heeft de uitgever een allergie voor het cijfer drie. Daarom is er nog een derde deel gekomen en is de franchise een vroege dood gestorven.
Gelukkig is Left 4 Dead weer uit de dood opgestaan, in de vorm van Back 4 Blood. Ontwikkelaar Turtle Rock Studios is namelijk terug met een nieuwe reeks, die qua opzet sterk lijkt op de geliefde zombie co-op games. En je kan de game nu goedkoop voor je hele vriendengroep scoren, want bij MediaMarkt is de game voor een historisch lage prijs te koop!

Speciaal kaartensysteem in Back 4 Blood

Naast het neermaaien en -slaan van zombies in Back 4 Blood met je beste drie vrienden om je heen, biedt de first person shooter ook een aantal originele features. De meest opvallende is ongetwijfeld het kaartensysteem. Voor elk personage, acht in totaal, kan je namelijk een deck aan kaarten maken en na elk level kan je daar een nieuwe kaart uit trekken, die je speciale bonussen geeft - en mogelijk ook nadelige effecten.
Daarnaast zijn er twee verschillende manieren op Back 4 Blood te spelen. Zo kan je het verhaal alleen of in co-op spelen, maar je kan ook in PvP tegen elkaar opnemen. In die modus nemen vier Cleaners (de survivors) het op tegen vier spelers die een speciale zombie worden, naast een horde aan ondoden. Krijg je dus geen genoeg van zombies, dan mag je Back 4 Blood niet missen!